torsdag 12 mars 2009

Ändrade tv-vanor samt påminnelse om bloggens läsarpolicy

Jag tittar allt mindre på tv. Det händer allt mera sällan att jag fastnar för en tv-serie. Den enda serie jag följer intensivt är The Office (US), men den laddar jag ner illegalt via piratbukten. Är det tv-utbudet som har blivit sämre eller genomgår jag något slags personlig kris? Jag var ju en storkonsument av tv för bara några år sedan!

Jag känner inte att jag missar särskilt mycket genom att dra ner tv-tittandet med ett par timmar per dygn. Jag får mer tid över åt läsning och att surfa på dumma bloggar. Sparsamt leverne är på grund av sina läsarkrav inte någon dum blogg. Jag har dock märkt en något ökad trafik från diskutabla trafikkällor och vill därför passa på att återigen be alla besökare att läsa igenom bloggens läsarpolicy. Punkt 3 förtydligas här.

7 kommentarer:

Ung kvinna sa...

men du tar la inte bort alla roliga kommentarer? Det är skoj sånt juh! Håller förresten med om tv nu för tiden, kollar mindre och mindre. Bara massa strunt! Brukar sitta framför tvn när vi äter middag men det är ju så man får spatt! Simpsons går dock an =oP

Gustav sa...

Ung kvinna:

Självklart tar jag inte bort några roliga kommentarer. Jag tar bara bort kommentarer av typen "döda alla judar" och "du skall passa dig jävligt noga för att snacka skit om mlm/BetterGlobe/annatpyramidspel"

Jag vill också påpeka att du aldrig har varit föremål för utredning om brott mot läsarpolicyn. Du sitter säkert framför datorn. :)

Det är för övrigt, med ett undantag, bara män som ständigt försöker sänka bloggens höga standard. Du anar inte hur många dårar som förföljer mig. Jag vet att jag är bra på att reta upp folk men jag har ändå svårt att förstå hur vissa personer kan sitta och skicka fyllemejl kväll efter kväll bara därför att man har kritiserat deras inställning i en viss fråga.

Pengar och cash sa...

Kan meddela dig att tv har blivit sämre på senare tid. Jag känner samma som du. Sen spar man ju mycket på el räkningen genom att inte ha dumburken på hela tiden.

minna sa...

så med andra ord herr Gustav, jag tillhör eliten på din blog. =)

Gustav sa...

Pengar och cash:

Man kan ju ha på tvn utan att titta på den. Så är ofta fallet hemma hos mig :)

minna:

Du läser slarvigt. Sparsamt leverne är en elitblogg för snygga smartingar, tror jag det står. Om du skall tillhöra eliten på bloggen krävs alltså att du tillhör eliten bland de snygga smartingarna. Gör du det? I så fall bör du styrka detta påstående på något sätt. :)

minna sa...

Hmmm....=)så herrn tvivlar på mitt ord? Jisses så sårad jag blir...

Gustav sa...

Minna! Med tanke på hur du har hanterat hela xboxhistorien, där du först lovar att sälja den till mig men sen inte vill kännas vid vårt ingångna avtal, är det väl inte så konstigt att jag inte tror på allt du skriver? :)