fredag 6 mars 2009

Malmöpogromen 2009

I Malmö har socialister, nazister och muslimer förenats i sitt hat mot judarna och de tänker göra allt för att stoppa Davis Cup-matchen mellan Sverige och Israel.

Judeförföljelserna i Malmö är snart så omfattande att det blir aktuellt att använda beteckningen pogrom för att beskriva händelserna. Synagogor attackeras, demonstrationer omöjliggörs, enskilda judar misshandlas eller får ta emot glåpord på gator och torg. Allt fler judiska Malmöbor överväger att fly, men kanske finns ingen annan tillflyktsort än Israel nu när den röd-gröna kartellen verkar kunna ta över regeringsmakten 2010. Såväl Lars Ohly som Per Gahrton tänker tala inför uppskattningsvis 10 000 antisemitiska anhängare i Malmö nu på lördag. Aldrig tidigare har det i svensk historia inträffat att höga företrädare för riksdagspartier lierat sig med islamister, kommunister och nazister på samma gång!

Historieprofessorn Kristian Gerner skriver på Newsmill att det som nu sker är den värsta krisen för judar i Sverige sedan andra världskriget. Min tolkning av tystnaden är att det latenta judehatet är mycket omfattande i Sverige: "Dom kan gott ha det, dom snåla jävlarna", tänker ni inte så? Alla som inte har mod att reagera mot det som nu sker borde skämmas.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men vad är det med dig? Hur knyter detta an till ekonomi?
Skärp dig

Gustav sa...

Politik. Bloggens undertitel är "Pengar och Politik". Eftersom du alldeles uppenbart är helt dum i huvudet, och därmed inte uppfyller denna bloggs läsarkrav så som de flera gånger har redovisats, föreslår jag att du slutar posta dina totalt meningslösa kommentarer.