torsdag 26 juni 2008

Sluta deppa, gläd er istället åt min framgång

Nu skiter vi i börsraset ett tag. Det värsta som kan hända är att man förlorar alla pengar man har men vad gör väl det egentligen? Lås oss fokusera på några glädjeämnet istället.

Bloggen är nu bättre än den har varit någon gång tidigare. Läsarna är inte bara snyggare och smartare än någonsin utan dessutom härligt solbrända. Jag tycks ha skrämt iväg packet en gång för alla, bloggens läsarpolicy skall följas, och nu är Sparsamt leverne återigen en elitblogg för politiskt och ekonomiskt sinnade snygga smartingar.

Bland läsarna märks som tidigare Scarlett och Alexandra, men sen en tid tillbaka också Erin Burnett och Sophie Stenbeck. Så här bör ni se ut:

Borttagen bild


Borttagen bild

Borttagen bild

Borttagen bild

Om ni är osäkra på huruvida ni tillhör bloggens godkända läsargrupp gör ni bäst i att noga studera nedanstående bilder. Dessa, och närstående, personer är alltså inte välkomna:
Borttagen bild
Borttagen bild

Borttagen bild

Flera läsare har hört av sig till bloggen och frågat vad som egentligen hände med Habib och fåret Becky. Ni kan vara lugna. Habib sitter i tryggt förvar och Becky har omplacerats till en 4H-gård.
Borttagen bild

Om du studerar bloggen flitigt kanske du också får chansen att gästblogga.

Innan jag önskar er alla en fortsatt trevlig sommar vill jag ta tillfället i akt att påminna er om att nationaldagen var den sista helgdagen före jul. Det är alltså bara 6 månader kvar till nästa ledighet.

3 kommentarer:

plupp sa...

Du ska vara glad att du inte vet hur jag ser ut, din stackars Scarlett skulle blekna i jämförelse. Fatta att det är jobbigt, tur att man är smart så man kan skrämma bort rätt många på det sättet ;-).

För övrigt kan jag berätta att endel av oss har en halvdags ledighet vid AllHelgona som andningspaus innan jul.

För övrigt igen är jag glad att det inte är fler dagar, det är förskräckligt när det går bort för mycket tid från jobbet, man får ju inget gjort! Alla kul grejer man bara måste göra, liksom! ;-)

Gustav sa...

Plupp: Jag har aldrig gjort någon hemlighet av att du är min idealbesökare; snygg, smart och rolig. Men så var det ju det där med barnen...:)

Även mitt företag har halvdag dag före helgdag. Hade helt missat Allhelgona. Men halvdag är trots allt arbetsdag det också.

plupp sa...

*asg*

Mina barn är roliga (varför höll jag på att skriva "min bar"?!?!). Och smarta. Och ohyggligt söta. Hm, faktum är att jag ska rekommendera dem din blogg, vilka trevliga besökare du kommer att få *flinar*.

Det är förvisso sant att en halv arbetsdag innebär viss del av arbete. För endel. Fast om man vore en så'n person som liksom måste ha en halv dag för att komma upp i styrfart på jobbet, är det ju som att ha helgdag. Om man startar dagen i 180 får man flexa. Annars blir det aldrig ledigt.