lördag 7 mars 2009

Anna Hibbs från Lyxfällan - snart även ekonomibloggare

Eftersom det är internationella kvinnodagen imorgon tycker jag det är på sin plats att lyfta fram en framstående kvinna här i bloggen. Tvn står på i bakgrunden och visar reprisen av Lyxfällan, avsnittet där fulsnygga bloggprinsessan Anna Hibbs blir arg på sin pappa, som av någon anledning envisas med att prata engelska trots att han uppenbarligen kan svenska (vad är det egentligen med alla dessa engelsmän i Sverige som vägrar prata svenska!?)

Jag googlar först på Higgs men får då mest fysikrelaterade träffar. Kanske har jag hört fel i programmet. Anna Biggs ger bättre resultat. Flickan har en egen blogg här.

"Jag tänkte skriva en liten guide (jag vet, det låter töntigt men lyssna nu) snart på hur man kan förbättra sin syn på pengar, och få bättre koll på sin ekonomi. Jag vet nämligen att det är fler än vad man tror som är i samma situation som jag var. Jag tycker fortfarande det är pisstråkigt att hålla budget och koll på sin ekonomi, men jag inser att det är essentiellt. Små saker kan ha stor betydelse."

När Anna Hibbs publicerar denna lilla ekonomiguide på sin blogg blir hon ekonomibloggare. Finanskvinnan, Ung kvinna, Direktörsdotter, Köpstopp, DNFI m fl får därmed stenhård konkurrens.

13 kommentarer:

minna sa...

oj, stenhård konkurens! =)

Gustav sa...

Minna: Ett sätt för dig att klara konkurrensen med fröken Hibbs är att börja publicera outfits på din blogg. Du kan sätta ekonomitouch på din dagens outfit genom att t ex ange ett maxpris för hela outfiten på 100 kr eller nåt. Jag tror det skulle bli en hit!

Från konsumera till konsumindre sa...

Stenhård konkurrens var det ja...

Från konsumera till konsumindre sa...

Dagens outfit med maxpris var annars en bra idé. Hibbsan kontrar säkert med "dagens outfit med minimipris". Ja, så mycket tror jag hon lärde sig i Lyxfällan.

Gustav sa...

Direktörsdotter: Ständigt denna kvinnliga avundsjuka! Det är tack vare den männen regerar...;)

minna sa...

Hundra kronor??? Hmm det är ungefär vad trosorna bara kostar, och du har en poäng, då jäklar skulle bloggens tittarantal höjas....=)

Gustav sa...

minna: Jag lägger mig inte i hur du väljer att spendera hundralappen. Jag håller dock med om att besöksantalet förmodligen ökar explosionsartat...:)

Anonym sa...

läser du mogis.se eller kenzas.se blogg?

Gustav sa...

anonym:

Nej, jag kollar bara på bilderna.

Ung kvinna sa...

Ligger märkbart efter i mitt bloggläsande. Tusan också, blir till att lägga ut mina biffiga bikinibilder på bloggen snart! =oP

Gustav sa...

Ung kvinna: Det ser vi fram emot. Om du börjar trenden så lovar jag att följa efter och visa lite pre-beach-bilder.

Direktörsdottern sa...

Den här diskussionen tog visst en spännande vändning. Kom igen nu, vi vill se hud! :D

Gustav sa...

Direktörsdottern: Jag ser också fram emot Ung kvinnas utlovade bikinibilder! :)