onsdag 14 januari 2009

En symbolisk handling för Israel

Det är inte mycket man som svensk kan göra för att stödja Israel i kampen mot terroristorganisationen Hamas. Stödet blir av naturliga orsaker mestadels moraliskt. Vi kan skriva insändare och blogginlägg. Vi kan stödköpa israeliska varor. Vi kan föra debatten på gator och arbetsplatser. Längst ned i detta inlägg finns en länk till en namninsamling till stöd för Israel i kampen mot Hamas. Skriv gärna under. Visa att det faktiskt finns många svenskar som inte står på terroristernas sida.

Hamas är en terroristorganisation vars målsättning är att utplåna staten Israel och det judiska folket. Under åtta år har Hamas skjutit raketer mot Israel. När Israel nu har gått i krig för att skydda sitt folk mot dessa raketangrepp väljer Hamas att gömma sig bland civilbefolkningen. Hamas använder skolor, sjukhus och moskéer som vapenlager och raketavskjutningsplatser. Hamas stjäl hjälpsändningar, mat och mediciner, ägnade åt Gazas folk och säljer dem sedan till Gazaborna för att finansiera sin organisation. Hamasterrorister har under det nu pågående kriget dödat ett större antal Fatah-anhängare och andra motståndare samt skjutit än fler i benet för att visa att det är Hamas som bestämmer. Hamas plågar inte bara den israeliska befolkningen. Hamas plågar även sina landsmän. Hamasledarna sitter säkert i sina underjordiska bunkrar och låter civilbefolkningen agera som mänskliga sköldar. Israel gör sitt bästa för att minska de civila förlusterna. Videoinspelningar visar till exempel hur israeliska operatörer väljer att styra undan redan avfyrade missiler eftersom de riskerar att skada civila. Israel ringer även upp civila som befinner sig i närheten av militära mål och varnar dem för kommande attacker. Även flygblad används för att varna civila och ge dessa möjlighet att ta skydd. Men när Hamas gör sitt bästa för att maximera de civila skadorna spelar det ingen roll vad Israel än gör. Att inte ingripa mot raketbeskjutningen är inget alternativ. Skulle du acceptera att bli beskjuten utan att vidta några motåtgärder?

Sveriges oppositionsledare Mona Sahlin valde att delta i en demonstration mot Israel där det förekom såväl Hamas- som Hizbollahflaggor. Det är en skam att ledaren för Sverige största parti visar sig i dessa kretsar. Att frivilligt beblanda sig med judehatare bör diskvalificera Mona Sahlin i alla politiska sammanhang för all framtid. Vi kan inte ha en sådan statsminister. Ni kan inte rösta på en sådan människa i nästa val. Sverige kan inte med hedern i behåll välja en statsminister som umgås med judehatare. Mona Sahlin är en skam för det socialdemokratiska arbetarpartiet och en skam för Sverige.

Klicka på länken nedan, skriv på namnlistan, och visa ert stöd för Israel.

Stöd Israel i kampen mot Hamas.

2 kommentarer:

Robert - 2k sa...

Kanske därför hon i folmun ibland kallas för Mona Muslim

Gustav sa...

Robert: Måna, men annars har du nog rätt. :)