lördag 10 januari 2009

Idag demonstrerar judehatarna på gator och torg

Runtom i vårt land demonstrerar denna dag tiotusentals judehatare på gator och torg. Under fanor som har förvandlat Davidsstjärnan till ett hakkors och till ljudet av arabiska slagord om "Död åt judarna" paraderar judehatarna fram.

Några demonstrationer till stöd för Israel går inte att hålla utan massiv polisbevakning, och knappt ens då. Alla stödaktioner för Israel störs av visselpipor, ägg- och stenkastning samt hotfullt uppträdande från motdemonstranter.

Israeliska flaggor brändes och folk beskrev för sina journalistvänner hur de "gråter för Gaza". Jag har aldrig sett tidningarna skriva om att folk "gråter" för alla de israeliska offer Hamas med vänner har skapat. Ingen gråter för hundratals israeliska barn och kvinnor som dödas av palestinska självmordsterrorister eller Kazzamraketer. Ingen demonstrerar och gråter för Gilad Shalit.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Israel verkar ligga dig varmt om hjärtat. Är du själv från Israel?

En bra början för att få slut på konflikten vore om Israel avbröt sin ockupation av Palestina, tar hem de 400 000 bosättare som bor på Palestinsk mark och respekterar 1967 års gränser. Palestina och Hamas måste erkänna Israel som stat och även de måste respektera 1967 års gränser.

OCHoPT grundad av FN har räknat antal döda som direkt följd av konflikten åren 2005-2008:

Israeler 86 döda , varav 8 barn
Palestinier 1290 döda , varav 222 barn

Gustav sa...

Finansgeniet: Det finns inget Palestina och det finnas inget palestinskt folk. Således går det ej heller att ockupera det icke-existerande landet Palestina.

När det gäller Hamas finns inget annat att diskutera än hur den villkorslösa kapitulationen skall gå till, närmare bestämt vid vilken tid och plats denna skall skrivas under.

Gustav sa...

Finansgeniet: Nej, jag är inte från Israel men jag är, som du mycket riktigt påpekar, en varm vän av Israel och det judiska folket. Det smärtar mig därför att behöva leva i ett av Europas mest antisemitiska länder, det land utanför arabvärlden med den allra mest antisemitiska medie-, politiker- och kulturkåren.

Jag vet sa...

Gustav,

i och för sig tycker jag du tar i lite mycket i detta inlägg, men det här med Palestina har du helt rätt i. Det palestinska folket hittades på 1967, innan dess hade ingen hört om det. Vidare har det ALDRIG funnits en palestinsk stat.

Gustav sa...

Jag vet:

Jag hittade följande klipp på Yotube som föreställer en propalestinsk demonstration i Köpenhamn:

http://www.youtube.com/watch?v=AeUzAk1nXy4

"Ner med USA, ner med Israel, ner med demokrati." "Alla judar skall dödas". Klippet visar även en nazisthälsning. Judehatare kallade jag dem och det var knappast att ta i särskilt mycket.