tisdag 12 februari 2008

Årets bokrea

Jag hade helt glömt av att det är bokrea nu i februari. Jag har ännu inte tittat i någon reakatalog men igår skummade jag igenom Bokus och Adlibris reasektioner för skönlitteratur och historia. Normalt sett brukar en sådan genomskumning ge upphov till långa listor med tänkbara köpobjekt men resultatet igår blev bara ett blankt papper. Årets bokrea ser alltså ut att bli en besvikelse. Några bokinköp lär det dock ändå bli.

4 kommentarer:

ekonomisanering sa...

men kul o trängas med folk o kolla böckerna

Skilling Banco sa...

Jag tycker att bokrean online är riktigt trist varje år. Bättre i en "vanlig" butik!

Jag passar vanligtvis på att köpa billiga skrytböcker som gör sig bra i bokhyllan... Får se hur det blir i år, med mina förändrade köpvanor.

www.ekonomisktsinne.blogg.se sa...

hej!
va? är det bokrea? varför har du ej sagt nåt till mig? jag behöver en ny ekonomibok att plöja igenom!

Gustav sa...

Skilling:

Jag brukar köpa mina "planerade" reafynd där de är billigast, vilket nästan alltid är hos Bokus eller Adlibris. I de fysiska boklådorna blir det mest impulsreaköp.

Känner igen mig lite grann i ditt skrytköpande. Genom åren har det blivit en och annan tegelsten i olika fackboksgenrer som i och för sig gör bokhyllan snyggare men som jag inte alltid har haft tid att läsa. Å andra sidan tycker jag det är väldigt trevligt att småbläddra i präktiga rikt illustrerade praktverk också, även om man inte läser dem från pärm till pärm (vilket jag dock oftast gör).