fredag 8 februari 2008

Bridge-sekterist tvingar fram moderering av kommentarer

Jag har tidigare skrivit följande inlägg om bedrägeriet Bridge Investment Network: Bedrägeriet Bridge.

Nu har en eller flera Bridgemedlemmar börjat spamma bloggen med diverse konstiga och hotfulla inlägg. De har även hotat att polisanmäla mig för förtal på grund av det aktuella inlägget. Om vi bortser från att det i Sverige inte är olagligt att förtala organisationer (inlägget är naturligtvis på intet sätt att betrakta som förtal), visar ändå dessa hot vilken ljusskygg organisation Bridge Investment Network är. Bridge vill alltså betraktas som en seriös organisation men om någon kritiserar dess verksamhet börjar man skicka spam och hota med polisanmälan. Vilka seriösa företag agerar på detta sätt?

Jag har tidigare inte förhandsgranskat inläggen i denna blogg. Bridge-aktivisternas beteende tvingar dock dessvärre fram denna åtgärd. Förhoppningsvis kan jag släppa på förhandsgranskningen om ett tag, när dessa personer har hittat något annat hatobjekt. Men tills så sker är jag alltså tvungen att förhandsgranska alla inlägg. Jag hoppas ni har överseende med detta.

4 kommentarer:

ekonomisanering sa...

hoppsan, har du retat upp dom (ler) ha en bra helg

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Gustav sa...

Nej "anonym", du har visst svårt att räkna också. Det du får till "tre inlägg" får jag till mer än 20 plus ett större antal E-postbrev. Fast du kanske har svårt att hålla reda på vad dina kompisar gör? Sök hjälp.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.