tisdag 19 februari 2008

New Wave vaknar till liv

Mina stackars New Wave-aktier, som hittills under året nästan bara slagit Finanskvinnans RNB-aktier när det gäller värdeutveckling, vaknade dagen före bokslutsrapporten till liv och steg med cirka 12 procent. Jag har inte noterat några kurspåverkande nyheter varför man får förmoda att kursutvecklingen bottnar i en förväntan om en positiv bokslutsrapport.

9 kommentarer:

Jeppe sa...

Ja idag vaknade de onekligen till ordentligt liv. Allt större kapitalbindning och urusla kassaflöden, jag tror min tid i New Wave har nått vägens ände. Surt att sälja med förlust men får använda pengarna till att tanka på i mina vinnare istället.

Gustav sa...

Aktietips mottages med glädje...:)

Jeppe sa...

Herr gustav:

Nog för att jag har många funderingar kring aktier men jag funderar på om det inte är bättre att starta en egen blogg om dessa (herregud så långt efter min tid, men jag har faktiskt analyser till skillnad från nästan alla andra). Är det svårt att driva sin egen blogg?

Gustav sa...

jeppe:

Det är jättesvårt att driva sin egen blogg. Du gör därför bäst i att posta dina aktieanalyser på min blogg istället. Vi kan boka upp ett gästinlägg på lördag.

Jeppe sa...

Gustav:

Att det var så svårt kunde jag aldrig tro ;) Min långsiktiga hängivenhet är ett stort frågettecken. Kanske ska ge dig ett gästinlägg som du kan publicera om det håller klassen. Vågar inte lova någon tidpunkt, är det någon speciell inriktning på din blogg som jag ska jobba mot?

Gustav sa...

Jeppe (på berget?):

Bloggens inriktning är Gustav och hans ekonomi. Men du får hellre än att skriva om mig ägna dig åt aktieanalys. Bloggen saknar sådan eftersom jag själv inte handlar särskilt aktivt med aktier. Mitt enda innehav vid sidan av Investor och Industrivärden är ju New Wave och det vet du ju hur det har gått med dessa aktier...:)

Jeppe sa...

Gustav:

Ha ha vilket berg? Ok då blir min ambition att skriva om något, förhoppningsvis intressant, på aktieområdet. Beroende på folks reaktioner får jag sedan utvärdera en ev. fortsättning.

Gustav sa...

Det ser vi fram emot Jeppe!

Jeppe sa...

Skickade ett litet alster till din mejl precis, kanske glädjer det någon.