fredag 8 februari 2008

Om Bridge Investment Network

Jag har omprövat mitt beslut att införa kommentarsmoderering. Bedrägeri- och utpressarklubben Bridge Investment Network skall istället utsättas för än mer granskning. Ju fler hot jag utsätts för och ju mer spam Bridge-anhängarna utsätter bloggen för, desto fler granskande inlägg publicerar jag. Eventuellt startar jag även en särskild "granska Bridge"-hemsida.

Kommentarsmodereringen försvinner alltså. Däremot kommer denna bloggs placering bland Googles sökresultat för "Bridge" och "Bridge Investment Network" att stiga kontinuerligt i takt med att Bridge-anhängarna fortsätter med sin utpressning och sina hot.

3 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Hej!

Jag tycker du ska anmäla hoten och tala om på bloggen att du gjort det. Om man hotar talar man ju själv om att man inte är helt laglig.

Gustav sa...

Hej anonym!

Jag tror inte det är någon större mening med att göra en anmälan. Men visst, om hoten fortsätter eller om de pekar i en viss riktning kommer jag naturligtvis att göra en polisanmälan. När det gäller Bridge är dock det viktiga att försöka informera om vilken ljusskygg verksamhet det egentligen är frågan om.