måndag 11 februari 2008

Visst är mina nya rosor fina?

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg, har jag fått höra av mina kvinnliga bekanta. Jag har därför passat på att uppdatera min blogg med en ny bild. Alla kvinnliga läsare som saknar hjärtevän får gärna använda dessa rosor för att fantisera om att ni har fått dem av Gustav. Eller nåt. Det går ju bra att bara titta på dem också.

Alla hjärtans dag är som bekant en rent kvinnlig högtid. Killar gillar inte denna dag, främst därför att det svider rejält i deras plånböcker. Ingen kille vågar naturligtvis erkänna att de skiter högaktningsfullt i detta köpmannapåfund från Amerika. Ingen kille vågar stå för sina åsikter och bojkotta härligheten. Konsekvenserna av ett sådant agerande skulle nämligen vara förödande (att själva sexandet stoppas kan man väl leva med, men kvinnor är ju betydligt mer raffinerade än så när det gäller bestraffningar).

Personligen gillar jag Alla hjärtans dag. Jag älskar att uppvakta min dam på alla tänkbara sätt. Men jag stöder ändå de killar som trots allt vågar stå för sin ståndpunkt...

4 kommentarer:

Per Penning sa...

Fegis! ;)

Finanskvinnan sa...

Här är det jag som åker på nitlotten, jag har lovat bjuda sambon på fin restaurang. Man får väl ställa upp lite ibland.

plupp sa...

Otroligt tjusigt! Jag har inte riktigt vant mig vid det där att det är Alla Hjärtans Dag som ska firas så fruktansvärt, det är ett för sent påfund för att jag ska känna något "måste" inför dagen :-). Skönt. Å andra sidan är det aldrig fel att uppvakta den man tycker om. Å trejde sidan vill jag inte att Åhléns ska tala om för mig att göra det.

Poor me sa...

Haha! Gustav din gamla softie! Bara för det tänker jag fantisera om dina rosor.