söndag 24 februari 2008

Viktigt årsbokslut imorgon

Alla ekonomiintresserade svenskar, och för den delen även européer, kommer att sitta klistrade vid datorerna imorgon för att snabbt kunna djupanalysera 2007 års kanske mest betydelsefulla årsbokslut. Det är inte vilken organisation som helst som presenterar sina siffror imorgon. Det är Sveriges populäraste och mest framgångsrika sammanslutning genom alla tider som på måndagen får klockorna att stanna. Årsredovisningen publiceras på hemsidan någon gång under morgondagen.

3 kommentarer:

Jeppe sa...

Ja det är väl spännande. Hoppas att de går plus på driften utan spelarförsäljningar i år. Samma sak hoppas man varje år men pengarna verkar rinna iväg. Sen kanske det finns lite pengar att få tillbaka från skatteverket, deras bedömning känns inte helt vattentät.

Glädjeprognos:
Omsättning 130 miljoner.
Vinst exkluderat spelförsäljning.
Pengar avsatta till konstgräsplanen på kamratgården.

jeppe sa...

Återigen ett dåligt bokslut från kamratgården, vilket är det svarta hålet där alla pengar åker ner? A-truppens löner skenar iväg rejält, visst har organisationen stärkts men det här är ju löjligt. Kostnadsökning på 16 miljoner i år, är prestationsdelen i spelarnas kontrakt så mycket? När ska IFK få tjäna pengar? Det är tur att det är en fotbollsklubb och inte ett företag vi pratar om annars hade vi inte haft kvar ett enda namn i styrelsen efter årsmötet.

Resultat exkluderat spelartransfers -17 miljoner, imponerande dåligt.

plupp sa...

*asg*