söndag 22 februari 2009

Nationalsocialdemokratiska arbetarpartiet

Göran Persson var en vän av Israel. Anständigheten kräver att statsministrar och ledare för politiska partier är Israels vänner.

Idag är Mona Sahlin ledare för socialdemokraterna.

Mona Sahlin demonstrerar tillsammans med judehatare från Hizbollah och Hamas. Mona Sahlin går i samma demonstrationståg som förintelseförnekare, judehatare och folkmordsanhängare.

Mona Sahlin är alldeles uppenbart ingen vän av Israel.

Mona Sahlin planerar att bilda regering tillsammans med Israelhataren Lars Ohly som beundrar den judehatande bloggaren Jinge.

Mona Sahlin behöver dock inte söka sig utanför det egna partiet för att hitta antisemitiskt sällskap. I Malmö har ju hennes partikamrater tillsammans med kommunisterna beslutat att matchen i Davis Cup mellan Sverige och Israel skall spelas inför tomma läktare.

Ilmar Reepalu (NSSAP), svarar på frågan varför han tycker att matchen helt borde stoppas: – En stor del av Malmös befolkning kommer från Mellanöstern.

Att det nationalsocialdemokratiska arbetarpartiets politik har resulterat i att en stor del av Malmös befolkning numera är judehatare än ju knappast något skäl till varför ledande politiker skall låta denna pöbel styra, såvida de ledande politikerna inte delar pöbelns ståndpunkter då så klart.

Antisemitismen är snart regeringspolitik i det nya Sverige. Om det nationalsocialdemokratiska arbetarpartiets ledare tillträder som statsminister 2010 gör nog Sveriges judar bäst i att lämna landet. Malmös judar håller redan på att lämna stan i rask takt: "Snart omöjligt vara jude i Malmö" skriver Fredrik Sieradzki i en artikel på Newsmill.

Svenska folket, med några få undantag, tiger. Jag antar att det känns bäst för er att göra så. Svenska judar trakasseras på gatorna. Israelvänliga demonstrationer utsätts för våld och stenkastning. Ledande svenska politiker demonstrerar tillsammans med uttalade judehatare. Politiska beslut i Malmö tar hänsyn till stadens judefientliga opinion och kommunalrådet vill helst inte ha några israeliska besökare överhuvudtaget.

Funkade inte historieundervisningen i skolan? Lärde ni er inget om förintelsen? Varför är ni så tysta?

11 kommentarer:

Anonym sa...

Gud va ointressant

Gustav sa...

Anonym: Jag hoppas ändå att du har förståelse för att allt och alla inte kan vara lika intressanta som dig.

Anonym sa...

De flesta som propagerar proisrael begår samma misstag som du. Man kan inte med hjälp av tidigare umbäranden för ett folk acceptera att de nu förtrycker och mördar oskyldiga. Att uttrycka avsky mot de bestialiska brott nationen israel gör inte de individerna till judehatare eller nazister.

Gustav sa...

Anonym2: Israel varken förtrycker eller mördar oskyldiga. Staten Israel gör sig inte heller skyldiga till några bestialiska brott.

Hamas och Hizbollah vill utrota den judiska rasen. Anständigt folk demonstrerar inte tillsammans med fanatiska judehatare. Mona Sahlin gjorde just det.

Hamas och Hizbollah uttrycker sin beundran för det nazisterna gjorde mot judarna. Det finns ingen större skillnad i graden av "ondska" mellan Hamas och nazisterna.

Du och andra judehatare klarar inte av att skilja på Israel och judar. Jude som jude, tycker ni, och därför är ni judehatare.

Henrik sa...

Tack för ett bra inlägg, Gustav.

Bry dig inte om hatarna och rasisterna ovan.

Jag vet sa...

Om Israel, om, gjort sig skyldig till något brott i Gaza är skulden Hamas, och ingen annans. Tyvärr drabbas alltid oskyldiga i sådana här konflikter, men risken för det ökar betydligt när den ene parten fegt gömmer sig bland civila.

Jinge är tragikomisk figur.

Anonym sa...

Är ju bra att man internerat ett helt folk innanför en mur. Men ibland vistas ju araber bland riktiga människor. Svårt att se om man är arab eller riktig människa tycker jag. Föreslår att alla araber får ha ett märke på jackan om de vistas utanför, av Israel, kontrollerade, områden. Att bomba med fosforbomber är vidare inte så farligt, arabisk barnhud tar ingen skada, Leve Israel.

Gustav sa...

Anonym judehatare nr 3:


"Är ju bra att man internerat ett helt folk innanför en mur."

Att Israel tvingats upprätta en barriär (större delen av barriären är inte i form av en mur) som skydd mot arabisk terrorism är knappast klandervärt. De araber som bor på Gazaremsan och Västbanken uppfostras från barnsben till att hata judar och självmordsmördare hyllas som hjältar bland dessa araber. Sedan barriären började byggas har antalet judiska offer för arabisk terrorism minskat kraftigt, vilket jag antar att du beklagar.

Till saken hör att inte ens de arabiska bröderna i Egypten vill ha öppna gränser mot Gaza. Vad kan detta bero på?

"Men ibland vistas ju araber bland riktiga människor. Svårt att se om man är arab eller riktig människa tycker jag. Föreslår att alla araber får ha ett märke på jackan om de vistas utanför, av Israel, kontrollerade, områden."

Osmaklig jämförelse med nazisternas davidsstjärnor. Det är araberna som hyllar nazisterna och vill utrota judarna. Det är judar boende i Sverige som inte kan bära davidsstjärna längre eftersom de då blir misshandlade av arabiska gäng.

"Att bomba med fosforbomber är vidare inte så farligt, arabisk barnhud tar ingen skada, Leve Israel."

Det finns inga belägg för att Israel skulle ha använt fosforbomber mot civila mål.

När kriget i Gaza nu är avslutat visar det sig också att antalet civila dödsoffer kraftigt överskattades i nyhetsrapporteringen. Merparten av dödsoffren var mycket riktigt vapenföra araber eller personer som skyddade Hamasanhängare. Något stöd för att Israel skulle ha begått krigsbrott finns ej heller.

Gustav sa...

Antalet anonyma judehatare som inte vågar stå för sin rasism är nu så stort att det börjar bli problematiskt att hålla ordning på er. Jag vill därför be er att numrera er anonyma signatur fortsättningsvis så att man kan hålla isär er.

minna sa...

varför koncentrera sig så mycket på det dåliga hela tiden gustav? Antifredrörelsen har skapat mer krig. Att kriga för fred är samma som att kn*lla runt för att bli oskuld!

Gustav sa...

minna:

"varför koncentrera sig så mycket på det dåliga hela tiden gustav? "

Judehat = negativt. Att motverka judehat = positivt. :)


"Antifredrörelsen har skapat mer krig. Att kriga för fred är samma som att kn*lla runt för att bli oskuld!"

Ibland är krig nödvändigt för att nå fred. När Tyskland och Japan under 2vkr bedrev aggression mot grannländerna var krig absolut nödvändigt för att kunna åstadkomma fred, bara för att nämna ett exempel.

Om nån dum snubbe bestämde sig för att döda dina barn och hota dig till livet, skulle du då vända andra kinden till, eller skulle du i likhet med Israel välja att försvara dig och de dina?

Din liknelse bör skrivas om lite grann. Israel är den oskuld som araben vill gruppvåldta och du tycker att hon bör tiga och ta emot och vara glad över att någon visar henne litet intresse. :)