torsdag 26 november 2009

Barn i Sverige 2009

Barn 1 Barn 2 Barn 3 Barn 4 Barn 5 Barn 6 Barn 7 Barn 8 Barn 9 Barn 10 Barn 11

Är det inte dags att sätta stopp för farsen om de så kallade ensamkommande flyktingbarnen nu?

Kollage (för den som inte orkar klicka 11 gånger).

15 kommentarer:

Viggen sa...

Att kejsaren inte har några kläder ser ju alla men ingen vågar påpeka det. Samma med dessa män som media har döpt till barn. Om man kan få folk att köpa detta så kan man slå i dem vad som helst.

Gustav sa...

Viggen:

Vad är väl ett 30årigt knivviftande och personalhotande barn á 600 000 kr per år i jämförelse med en rasistisk lövhög som antänts av rökande män (läs barn)? Klart man fokuserar på lövhögen!

Anonym sa...

Förvånansvärt att så många svenskar fortfarande röstar på det islamseringsvänliga riksdagspartiET. I en annan tidsepok hade dessa riksdagsledamöter ansetts var landsförrädare.

Anonym sa...

Fattar inte riktigt vad Herr Gustav är ute efter.

Men oavsett, Vellinge är en skam för Sverige och för 2000-talet. Jag mår illa över hur "vanliga medelsvenssons" förvandlas till trångsynta rädda svin.

Gustav sa...

Anonym 11:18:

Min poäng är att Sverige väljer att använda sina begränsade resurser åt att ge män i 20-30årsåldern utan flyktingskäl en lyxtillvaro på skattebetalarnas bekostnad bara därför att dessa säger sig vara barn. Deras ålder kan inte styrkas då de kastat sina id-handlingar innan inresan i Sverige. Samtidigt tillåter inte rådande pk-klimat i Sverige att någon ifrågasätter dessa mäns påstådda ålder. Det är uppenbart att männen på bilderna inte är några barn. Endast en hjärntvättad pk-fundamentalist kan hävda något annat.

Du som är så god, varför anser du inte att Sverige skall hjälpa 7åriga afrikanska flickor med Hiv för den miljard kronor som 2000 ensamkommande "barn" kostar Sverige varje år? Hur många 7åriga flickor med hiv kan man hjälpa för en miljard kronor? Varför väljer du att satsa dessa pengar på 20-30åriga män från Afghanistan, Somalia och Irak - länder som toppar den svenska våldtäktsstatistiken till råga på allt!

Gustav sa...

Anonym 0741:

Här i Göteborg sätter Moderaterna upp en riktig islamist på valbar plats till riksdagen 2010. Förhoppningsvis leder Moderaternas svek i Vellinge till att deras väljare en gång för alla inser vilket parti det är dom röstar på.

Anonym sa...

Det är män som toppar den svenska våldtäktsstatistiken. Skiter fullständigt i vilken färg de har på håret. Skiter även i vilken ålder dessa pojkar (el. män) har. Som världen ser ut i dag måste vi ta emot flyktingar. Och om du seriöst tror att det är lyxtillvaro vi ger dem så är du ju mer än måttligt naiv.

Jaja, tack för mig. Kommer inte återvända till denna blogg nått mer.

Gustav sa...

Anonym 16:50

Majoriteten av alla våldtäkter i Sverige begås av utlänningar. Den politik du förespråkar leder alltså till att tusentals kvinnor får sina liv förstörda. Är du sadist?

Varför skall Sverige åta sig att försörja 30åriga getherdar från Afghanistan till en kostnad av 600 000 kr per år bara därför att dessa påstår sig vara barn? Är det inte rimligare att satsa dessa pengar på att hjälpa exempelvis 7åriga afrikanska flickor med hiv? Hur många 7-åriga afrikanska flickor med hiv kan hjälpas till en dräglig tillvaro för varje 30årigt ensamkommande barn i Sverige? Är du en ond människa? Varför väljer du att satsa pengar på 30åringar istället för 7åriga afrikanska flickor med hiv?

Du är för övrigt inte den första som har sagt tack och adjö till den här bloggen. Jag tror du är nummer 11, bland dem som sagt det officiellt i en kommentar eller ett mejl. På med skygglapparna bara, du är ju värre än Hitler som önskar livet ur småflickor och att svenska kvinnor skall bli våldtagna!

Anonym sa...

Jag anser att det borde anläggas ett genusperspektiv på flyktingmottagningen - hur många tror att det är män som är mest förtryckta i världen ? Om det ska kvoteras i stryrelserummen borde det också kvoteras i flyktingförläggningarna. Sanningen är väl den att kvinnor och flickor är så förtryckta att de inte ens har en chans att fly...

Gustav sa...

Anonym 23:29

Medieuppgifter gör gällande att det kostar ungefär 100 000 kr att anlita en människosmugglare för att ta sig in i Sverige. I princip alla asylanter som tar sig till Sverige gör det illegalt med hjälp av människosmugglare. Nästan alla asylanter slänger också sina id-handlingar före inresan. Som regel skickas en person i släkten iväg och när denne har fått PUT kommer resten efter. Att släkten skulle skicka iväg en kvinna finns helt enkelt inte på kartan.

Anonym sa...

Det är en fin liten samling du har, men jag skulle verkligen uppskatta om du också postade källorna. Jag känner igen nästan alla bilder, men jag hittar inte flera av källorna...

Anders sa...

Skulle du kunna ange, var du hittat bilderna på de s.k. barnen? (3, 5, 6 känner jag igen - men inte de övriga)

Gustav sa...

Anonym:

Leta upp skribenten Kafir på Flashback. Det är han som har gjort jobbet med att samla in bilderna. Alla länkar till tidningar är publicerade i en tråd om skäggbarn i nämnda forum.

UncleBob sa...

Skribenten "Kafir" på Flashback är en stor tillgång. Jag brukar ofta läsa hans artiklar och debattinlägg på Flaschback.

På Exilen.eu går han under namnet "Tokarev". Mycket uppskattad bland oss realister.

UncleBob

Gustav sa...

UncleBob:

Jag kände inte till att Kafir och Tokarev var samma person. Kanske beror det på att jag inte har tittat in på Exilen på några år.

Internet har skapat fantastiska möjligheter för helt vanliga personer att nå ut till massorna. Kafir är ju inte direkt ensam. Personerna bakom Politiskt Inkorrekt gör t ex även de ett fantastiskt jobb.