söndag 15 november 2009

Amazing Race

Jag hann inte ens bli orolig. TV6 sätter igång med en ny säsong av Amazing Race redan ikväll kl 1800, trots att sista avsnittet av föregående säsong sändes så sent som förra söndagen. Amazing Race är i mitt tycke bland det bästa som jänkarna har fått fram på senare år.

Det skulle säkert vara en lyckad affärsidé om ett reseföretag skapade ett Amazing Race-koncept för reshungriga miljonärer, där man tävlar sig fram genom länderna på backpackervis. Om jag hade rejält med pengar skulle jag gärna köpa mig en sådan resupplevelse.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du är inte mycket för att tänka på miljön, global uppvärming och koldioxidutsläpp?

Gustav sa...

Anonym:

Mina koldioxidutsläpp är så låga de kan bli. Nästan alla svenskar har betydligt högre koldioxidbelastning än undertecknad.

Om jag fick chansen att vara med i något Amazing Race-liknande spektakel är det dock korrekt uppfattat att jag skulle strunta i eventuell koldioxidbelastning.

Sofe sa...

Är du säker på att det handlar om en ny omgång och inte en repris? Jag kan svära på att jag har sett ett avsnitt med Kentucky tidigare. Å andra sidan har jag för mig att det var med en dvärg i samma avsnitt så det kanske bara var en (ganska mysko) dröm.

Gustav sa...

Sofe:

Vi ligger ett antal säsonger bakom USA så det är möjligt att du har sett säsongen via Internet eller kanske rentav på plats där borta.