tisdag 23 december 2008

Julklappsutdelning

När jag startade Sparsamt leverne hösten 2003 var det den första så kallade ekonomibloggen. Mycket har hänt sedan dess och efterföljarna är många. Några är bättre, några är sämre, men på det hela taget tycker jag att de flesta har något att ge mig. Nu är det dags för julklappsutdelning. Jag har helt säkert glömt flera bloggar och ber om ursäkt för det redan nu.

Finanskvinnan får ett diplom för mest läsvärda blogg. Ekonomisanering får en man. Fröken B får ett vuxenpass (och en man) [denna julklapp köptes redan innan det visade sig att Fröken B var vuxen nog att skaffa sig en buffert innan hon köper aktier, dessutom har hon visst skaffat sig, kanske inte en man men väl en pojke]. Robert får Jobbet. Cristoffer får stock. Sjukpensionären får ett högt betyg. Markus får inte nånting eftersom han under året inte bara fyllt 30 utan dessutom gift sig, avancerat i karriären och förmodligen snart även blir pappa. Minna får bara en tanke eftersom jag inte vill riskera ett shopaholic-återfall genom en perfekt present. Frisk ekonomi får en länk. Jag Vet får en poster på Palin. David får motivation att skriva analyser lite oftare. Plupp får en uppenbarelse och löser Hilberts åttonde problem. Miljonär får en trisslott.

Gud Jul även till Kerla som ju inte har någon ekonomiblogg och till Jeppe som förgyller bloggen med sina kunniga kommentarer, samt till alla andra som tittar in här då och då.


God Jul till Er alla!

8 kommentarer:

Finanskvinnan sa...

Tack tack! Du får en extremblinkande ljusslinga att ha på balkongen samt hemlagad knäck.

Kerla sa...

God Jul på dig också ;)

Markus sa...

Tack Gustav! Bara att bli omnämnd på denna eminenta blogg är juklapp nog :-) God Jul & Gott nytt år!

Jeppe sa...

Ho ho ja ja, bli omnämnd i egenskap av kommentator. Nu föredrar jag normalt hårda paket men denna var inte heller dum. Jag får nog försöka varumärkesskydda mitt namn så att inte andra kommer in och börjar kommentera i mitt namn.

Jag önskar alla ett förhoppningsvis bättre (aktie)år 2009. Det är nästan genant hur de aktier man talat sig varm för tappar halva sitt värde på ett år, må det inte hända igen.

Sofe sa...

Jag utgår ifrån att du jobbar hårt med min julklapp och att det är därför den är försenad. Kanske var Bear upptagen över julhelgen?

Gustav sa...

Finanskvinnan: Du är så elak. Jag har ju ingen balkong och knäcken fastnar bara i tänderna. Vad har jag gjort dig!? :)

Kerla: Hälsa knashundarna.

Markus: Det tycker jag också.

Jeppe: Det gäller att försöka glömma och förtränga så att vi är lika oförberedda nästa gång det inträffar.

Sofe: Den är på gång.

Cristoffer sa...

Tack så mycket för stocken! ATt kapåa ved är riktigt skoj :-)

Frisk Ekonomi sa...

Åh, jag tackar och bockar! :-)

God fortsättning på 2009. :-)