lördag 13 september 2014

Valspurt i Göteborg - vackra och fula flickor

I härlig sensommarvärme var det idag dags för valspurt i Göteborg. Regeringsalliansens partiledare tog tåget från Malmö till Göteborgs centralstation där de sedan intog scenen framför en stor och entusiastisk åhörarskara, till cirka 90 procent bestående av jublande partimedlemmar. Många av partimedlemmarna var flickor från ungdomsförbunden och väldigt söta, snygga, vackra och prydliga. Männen var både snygga och fula. Flickorna var så attraktiva att det var riktigt trevligt att lyssna på alliansledarnas mässande.
Alliansfolk

1230 intog Reinfeldt med anhang scenen på centralstationen och 1300 skulle Åkesson tala på Gustav Adolfs torg. Det krävdes därför en inte alltför långsam språngmarsch om båda spektaklen skulle kunna upplevas.
Illaluktande kommunistpöbel

Bra folk framför den illaluktande kommunistpöbeln i bakgrunden
En långsam språngmarsch senare kunde jag bevittna en mycket ful och skränig folkmassa bakifrån innan jag lyckades tränga mig igenom den illaluktande och fula människohopen som i trasiga och sjaskiga kläder gjorde sitt bästa för att skrämma iväg pensionärer och skälla på polishästar. Ja, kommunisterna ägnade sig faktiskt åt att skälla på två mycket trevliga polishästar som lugnt stod och solade sig i torgets ena hörn. När jag med ena handen för näsan så äntligen lyckats passera genom den illaluktande kommunistpöbeln befann jag mig snabbt i varmt sällskap bland Sverigedemokraterna framför Åkesson. Unga och gamla, snygga och fula, raggare och akademiker, alla på plats för att ta del av Åkessons positiva budskap om ett bättre Sverige.
Bra folk
Mer bra folk

Slutligen en teori om varför flickorna i de olika vänsterpartierna är så påtagligt fula och oattraktiva i jämförelse med alliansen och Sverigedemokraternas söta och gulliga flickor. Fula flickor blir helt enkelt så bittra och negativa att de vill att alla andra skall må lika dåligt som de själva gör, varför de går med i partier som driver linjen att göra livet svårt för folket.
Kändisspaning. Riksdagsledamot Mikael Jansson, Åkessons stabschef Linus Bylund och toppnamnet i Göteborg, Lars Hansson, samtalar en bit ifrån där Jimmie Åkesson håller sitt uppskattade tal.

Inga kommentarer: