måndag 15 september 2014

Icke-socialistisk majoritet = socialistisk minoritetsregering!?

Bara i Sverige kan väljarna rösta fram en icke socialistisk majoritet i Riksdagen och som belöning få en socialistisk minoritetsregering.

4 kommentarer:

Anonym sa...

De som röstat på SD fast de ville ha en högerregering har bara sig själva att skylla. Inget seriöst parti samarbetar med gamla nazistpartiet,önskar bara att de resonerat likadant med kommunister.

Gustav sa...

Anonym:

Vi som röstar på Sverigedemokraterna vill ha ett stopp på den vanvettiga massinvandringspolitiken som underminerar välfärden och resulterar i tiotusentals våldtagna svenska kvinnor. Jag antar att du inte har något emot att svenska kvinnor våldtas eftersom du stöder den ur ett internationellt perspektiv vanvettiga svenska massinvandringspolitiken.

Karl (samma som förra) sa...

Kan du styrka att "tiotusentals svenska kvinnor" våldtas p.g.a. invandringspolitiken?
Jag säger inte att invandringen borde vara exakt av den storleken den är idag men även om man är av den åsikten att den borde begränsas ursäktar det inte att rösta på ett gammalt nazistparti.
Riktigt sorglig dag för Sverige när vänstern kan vinna ett val på att alliansen förlorare väljare till rasister.

Gustav sa...

Karl,

För den statistikkunnige är det uppenbart att tiotusentals svenska kvinnor våldtas som en följd av massinvandringspolitiken. Det är bara att studera statistiken över anmälda våldtäkter och applicera invandrares extrema överrepresentation vid sexualbrott samt deras andel av befolkningen på denna siffra.

Sverigedemokraterna är inte, har aldrig varit och kommer aldrig att bli något som ens kommer i närheten av nazistiskt.

Ansvaret för att vi har en socialistisk regering ligger helt på de borgerliga. Det är de borgerliga som vägrar att samarbeta med Sd. Dina favoriter väljer hellre socialistisk politik än att samarbeta med ett parti som vill föra en invandringspolitik som liknar den i Finland och Danmark.