söndag 31 oktober 2010

Stackars UNGA, BLONDA, SMARTA, KVINNAN Arkelsten

Sofia Arkelsten är inte bara moderat riksdagsledamot. Hon är dessutom kvinna, ung, blond och smart. Unga, blonda, smarta kvinnor skall sättas på plats. Jag kan inte förklara det vansinniga mediedrevet mot henne på något annat sätt.

Om dårarna på landets tidningsredaktioner nu nödvändigtvis kände för att starta mediedrev mot en moderat riksdagsledamot hade det annars varit enkelt att välja Abdirisak Waberi. Men Abdirisak Waberi är inte bara moderat riksdagsledamot, han är dessutom man, gammal, ful, muslim och korkad. Sådana personer mediedrevar man inte hur som helst. Bättre då att välja unga fröken Arkelsten som tydligen åkt till Frankrike någon gång.

Abdirisak Waberi är moderat riksdagsledamot. Han är islamist. Han har fört fram åsikter om att kvinnor inte ska ta män i hand, att kvinnor ska bära slöja, att män och kvinnor inte ensamma får befinna sig i enrum med varandra och att man inte skall lyssna till musik som man kan dansa till. Han har dessutom uttryckt sig tvivelaktigt kring huruvida mannen har rätt att aga sin hustru. Nyligen framkom det även att den moderate riksdagsledamoten är Facebook-vän med en somalier som just nu står åtalad vid Göteborgs tingsrätt för stämpling till terrorbrott.

Youtube-filmen nedan sammanfattar väl Abdirisak Waberis ideologi. Se den. Fråga er sedan varför moderaterna låter sig representeras av en sådan person och varför svenska journalister tycker det är viktigare att bedriva mediedrev mot Sofia Arkelsten som åkt till Frankrike istället för mot stenåldersmänniskan Waberi.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Stackars UNGA, BLONDA, SMARTA, KVINNAN Arkelsten" - Först trodde jag du var ironisk, men sen undrar jag...

Och två fel gör väl knappast ett rätt? Du synes falla i samma fälla som t.ex. Lars Vilks och angripa ett lätt mål (människor som har en bakgrund i kulturer som förekommer bland de som råkar födas i "fel" del av världen där fattigdom och okunskap tillåts breda ut sig).

Det bästa vore ju om media beskrev båda dessa personers förehavanden på ett sakligt sätt. Sen har jag personligen svårt att se att någon av dem skulle få något fortsatt förtroende, men det är ju jag det.

Gustav sa...

Anonym:

Själva poängen med inlägget är ju att "media" inte "beskrev dessa personers förehavanden på ett sakligt sätt". Abdirisak Waberi kommer undan med sitt antidemokratiska och kvinnofientliga sinnelag samtidigt som hans riksdagskollega förföljs för något som enligt åklagare inte ens är ett brott.