fredag 1 oktober 2010

Massflykt från Nordnet

Även Realtid uppmärksammar nu den kundflykt Nordnet drabbats av sedan dess inkompetente vd Carl-Viggo Östlund från sin flotta Östermalmsvåning gav sig in i partipolitiken. Hundratals kunder har redan lämnat Nordnet på grund av Carl-Viggo Östlunds utspel, som jag skrivit mer om här och här. Carl-Viggo Östlund har därmed åsamkat Nordnets aktieägare en skada på åtskilliga miljoner kronor, pengar som han rimligtvis själv skall tvingas stå för.

Carl-Viggo Östlund står dock inte för sitt aktieägarfientliga agerande utan ljuger när han får frågan från Realtid om hur stora kundförlusterna är och säger att "en handfull personer" lämnat. För egen del krävdes inte mer än ett samtal med en Nordnetmedarbetare för att få reda på att kundförlusterna är betydligt större och Realtid har uppenbarligen också talat med någon på insidan som ger det mer precisa svaret att "hundratals" kunder har flytt Nordnet.

Nej, Carl-Viggo Östlund, var nu ärlig och erkänn att ditt stöd för vänsterextrema organisationer som Expo och ditt motarbetande av ett demokratiskt valt riksdagsparti inte blev särskilt framgångsrikt. Ditt agerande orsakade en massiv kundflykt och aktieägarna i Nordnet får betala notan för att du ville leka smakdomare i din flotta Östermalmsvåning.

Inga kommentarer: