torsdag 14 juli 2022

En dag i en hedgefondförvaltares liv, del 2

 2. 

Väldigt praktiskt med de här VIP-filerna, tänker Pontus D när han i sin nya Volvo XC90 snabbt tar sig över Lidingöbron i riktning mot kontoret på Östermalm. Bussfiler så helvete heller, finns väl ingen på Lidingö som åker kollektivt och förresten har jag råd med böterna. Men varför lät jag frugan övertala mig att köra Volvo. Du behöver bli mer folklig nu när du skall starta fond hade hon fräckheten att säga. Folket skall skita i vilken bil jag kör! Så ringer den jäkla horbocken mitt i allt också. 


Ja, det är Pontus.

Tjena, Patrik här. Vill bara stämma av inför ikväll. Du kommer väl?

Ja, om det är samma tjejer som förra gången? Dom från Handels? Lurar du på mig bulgariskor en gång till kan du dra åt helvete.

Ta det lugnt! Det är kvalitetstjejer. Alltid kvalitet. Du känner mig. Jag bjuder på det vita som kompensation.

Fuck off.


Skall bli skönt koppla av efter jobbet, det är jag värd efter allt slit. Det tar mer än folk tror på krafterna att sköta allt både hemma och på kontoret. Men varför i helvete ringer Carl nu då.


Tjena Calle, sitter i bilen nu så fatta dig kort.

Ville bara höra om du kommer in till kontoret idag men då är du på väg nu?

Men va faaaaan. Du skall ge blanka faaaaan i att kontrollera var jag håller hus. Du sköter det praktiska angående fonden. Jag sköter tankearbetet. Jag ringer dig om det är nåt. Dra åt helvete din jävla kuksugare.


Den där Carl måste jag göra mig av med vid tillfälle. Kanske får ta in Micke S ändå om det kniper. Eller om Brummer kan tipsa om nån. Han lägger ju ner fonder på löpande band nu när dom underpresterar. Den där sopan från Bodenholm som skämde ut sig hos Börspodden häromdagen skall jag dock undvika. Hur kan man ens komma på tanken att pitcha ett case och sen inte veta vad affärsområdet tissues säljer. Han skämmer ju ut hela skrået. Om folk slutar tro att vi kan mer än vi kan kommer dom sluta kasta pengar efter oss. Dyker han upp ikväll skall han få veta att han lever. Jävla sopa. Jag är omgiven av sopor!Inga kommentarer: