fredag 23 oktober 2009

Avanza ger sig inte

Inte nog med att Avanza smutsar ner alla sina kunders depåer med ett låneerbjudande mitt på skärmen, idag har de dessutom smutsat ner depåsammanställningen ytterligare genom att utrusta alla värdepapper som är godkänd säkerhet för "Superlånet" med ett grönt S. Nu väntar jag bara på dagliga mejl och telefonsamtal som informerar mig om det allra senaste rörande Superlånet. Jag är Superseriös när jag ber Avanza att upphöra med dumheterna. Om marknadsföringen eskaleras ytterligare kan jag ej längre rekommendera Avanzas tjänster.

2 kommentarer:

Ronnie Bodinger sa...

Vi sänker priserna på lån, för att vi vill göra allt vi kan för våra sparare. Tråkigt att du upplever superlånet som en dum idé. Många banker tar samma ränta oavsett om man lånar 10% eller 85% av säkerheten. Superlånet är vårt sätt att ge bättre villkor till dom som tar försiktiga krediter. Vi kommer dock inte att sluta informera om de nya bättre villkoren. På måndag den 2/11 kommer marknadsföringen att märkas utanför siten då vi startar en internetkampanj för att informera bredare om våra nya villkor.

Tråkigt att du inte längre vill rekommendera våra andra tjänster. Vi kommer dock att jobba vidare och ta fram nya och bättre produkter och jag hoppas att du omvärderar din syn på oss i framtiden.

Chef innovation på Avanza

Gustav sa...

Ronnie Bodinger:

Alla ekonomibloggar jag läser samt alla som har kommenterat i denna blogg och i andra bloggar är starkt kritiska till Avanzas marknadsföring av Superlånet. Om Avanza har förlorat sin förmåga att läsa av kunderna är det dags att sälja Avanzaaktien får då bär det snart av utför.

Varför skall jag som kund acceptera reklam för ett lån jag inte vill ha varje gång jag loggar in på min depå?