måndag 23 juni 2008

Finanskvinnan med stort F

Ibland när jag känner att livet är grått och trist slår jag mig ner i soffan, knäpper på tvn, zappar över till CNBC och spanar in Finanskvinnan med stort F, Erin Burnett.

CNBC är, för er som inte känner till kanalen, mest kända för att i sina ekonominyhetssändningar kombinera skalliga äldre män med yngre, mycket bejbiga kvinnor.

Erin Burnett är kanalens nya kvinnliga stjärnskott. Efter en karriär som analytiker på Goldman Sachs sadlade hon om till tv-branschen och är numera programledare för Street Signs och Squawk on the Street.

Visst är hon vacker? Missa inte videoklippet, som jag tyvärr inte har lyckats inbädda, där vi får se Erin rida på en leksakshäst.2 kommentarer:

Sjukpensionären sa...

Otroligt vacker kvinna. Vad jag skulle vilja göra med henne lämpar sig nog inte att kommenteras på en sådan seriös blogg som denna (;

Gustav sa...

sjukpensionären:

I en artikel redogör Erin för hur en man bör uppträda för att falla henne i smaken.

Han bör bl a:

#Inte dra sig för att hyra in en kock och se till att hon får bra mat de kvällar hon är ledig.

#Se till att hon och väninnorna kommer iväg på t ex spa där de får umgås med varandra.

#Ombesörja att hennes föräldrar får åka business class på flygresan till Australien och Nya Zealand, som du förresten skall betala.

#Dyra presenter gillar hon också.

Personligen måste jag erkänna att denna info gör henne än mer attraktiv i mina ögon. En kvinna som sätter sina egna behov före mannens är verkligen ett tecken på modernitet, snille och smak!