torsdag 3 oktober 2024

Tree Partner Solutions: havererad börsnotering

Turerna kring bedrägeriet Better Globe är nu så många och krångliga att jag inte längre hänger med i svängarna. Det skedde något slags omorganisering där de lurade i Better Globe ombads växla sina fordringar till aktier i Tree Partner Solutions, ett företag som skulle börsnoteras. Problemet med att gå med på denna transaktion var dock att man samtidigt avsade sig eventuella anspråk mot Better Globe, t ex i en kommande konkurs.

Det är samma gäng som kontrollerar både Tree Partner Solutions och Better Globe. Dessa bedragare är inte lite fräcka. De vill inte bara att personerna i Better Globe byter sitt innehav till aktier i Tree Partner Solutions, nej, det skall dessutom betalas in nya fräscha pengar i Tree Partner Solutions för att "skydda" trädinvesteringarna.

Nyemissioner.se  rapporterar nu att den börsnotering, som syftade till att eventuellt rädda lite av alla pengar som försvunnit i Better Globe, har ställts in. Jag kan inte säga att jag är förvånad. Vilken marknadsplats i Sverige har så låga krav på sina noterade bolag att man släpper in Tree Partner Solutions och dess bedrägliga ledning efter allt vad som hänt i Better Globe? Jag skulle inte tro att någon marknadsplats är beredd att riskera sitt anseende i en sådan process.

Inga kommentarer: