onsdag 4 juli 2018

Semesteruppdatering - viktiga grejer!

Nu börjar min 13-veckors av sparsamt leverne finansierade semester lida mot sitt slut och det är dags för några privatekonomiuniversumreflektioner.

1. Alla de där ekonomibloggarna man läser för att fördriva tiden på arbetet eller de där ekonomipoddarna man konsumerar under kvällspromenaden för att slippa lyssna till granntanternas prat om sina hundars avföring är totalt ointressanta om man har något annat att göra som är ens en liten smutta engagerande.

2. Nu när jag snart måste börja fördriva tiden igen är frågan varför i helvete Miljonär innan 30 flyttar sin blogg till Tradevenue? Tradevenue är så usel att den får Annie Lööf att framstå som kompetent vid en jämförelse.

3. Alla tickers i Google Sheets har slutat fungera och jag har därför inte längre någon överblick över min ekonomi. Det lär kosta Avanza 18 öre per inloggning med hjälp av Bank Id och den kostnaden vill jag inte förorsaka banken (skojar bara, jag loggar in på ren djävulskap så ofta jag kan och kostar typ 365x20x0,18 kr per år, där får ni för att er personal skräpar ner Twitter!).


Inga kommentarer: