söndag 28 februari 2016

Anneli Hulthén kan vara Sveriges sämsta kommunalpolitiker någonsin

Anneli Hulthén har lyckligtvis bestämt sig för att avgå som ordförande för kommunstyrelsen i Göteborg. Därmed har hon fattat åtminstone ett korrekt beslut i sin karriär som ansvarig för mygel och mutor i Göteborgs kommun.

När Anneli Hulthén i P4 Radio Göteborg tillfrågades om vad hon var mest stolt över i sin roll som ordförande i kommunstyrelsen svarade hon att det är hennes jobb med frågor som hbtq, rasism och feminism. Kan en kommunalpolitiker visa sin inkompetens tydligare än så? Anneli Hulthén svarade inte att hon var stolt över något som hade med kommunens kärnuppgifter att göra; skolorna, omsorgen, gatorna, stadsplanering, vatten och avlopp, nej hon svarade hbtq, rasism och feminism.

Anneli "hbtq, rasism och feminism" Hulthén är precis vad som är fel med dagens Sverige! En ledande politiker som ägnar sig åt ideologisk skolning av folket, som hon uppfattar som oupplysta undersåtar, istället för att ägna sig åt det lokalpolitiker i hela världen ser som sin huvuduppgift, nämligen att göra skolorna bättra, att rusta gatorna, att värna omsorgen om medborgarna.

Anneli Hulthén går nu vidare i sin vidriga politikerkarriär och kommer även fortsättningsvis låta sig försörjas av skattebetalarna. Att ta ett vanligt jobb i privat sektor är hon naturligtvis för fin för.

Anneli Hulthén - Sveriges sämsta kommunalpolitiker någonsin.

onsdag 10 februari 2016

Tilldelning i Rhovac

Cancervaccinbolaget Rhovac gör nyemission i samband med notering på Aktietorget och för en gångs skull fick jag faktiskt tilldelning trots massiv överteckning. 600 units (2x minimitilldelning) blev utfallet och nu håller vi tummarna för succé så att årets hittills trista börsfacit bättras på lite.