fredag 29 januari 2016

Investera för framtiden

Påpekande angående Ygemans konstruktiva planer på massdeportationer som polis och andra myndigheter med nuvarande resurstilldelning, reglemente och kompetensnivå kommer att få svårt att klara av.

För varje ekonomisk migrant Sverige lyckas kasta ut ur landet sparar vi flera miljoner långsiktigt. Här gäller det således att investera för framtiden! Varje ytterligare polis, varje chartrat flygplan, varje uppsamlingsläger vid flygplatserna och varje legitimationskontroll i tunnelbanan betalar sig omedelbart hundrafalt. Fler poliser, fler kontroller, fler resor och fler läger. Här finns mångmiljardbelopp att spara till priset av endast blygsamma, lånefinansierade investeringar idag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

En storm i ett vattenglas!

De senaste tio åren har vi gett ca 70% av sökande asyl. Med 200 000 som sökte i fjol blir det 60 000 som nekas, lite mer med de nya striktare reglerna. Så inget utöver business as usual.

Det är bara media som hojtar för att sälja lösnummer och reklamklick.

Gustav sa...

Mama:

Även om det vore önskvärt att dra ner antalet till noll är det ju ändå så att de 60 000 som nekas rent praktiskt blir en svår nöt att knäcka om de motsätter sig avvisning. Jag sätter gärna in militär men inser att alla inte tänker så. Rent ekonomiskt är det inget tvivel om att satsningar på polis i detta avseende lönar sig något alldeles oerhört ur ett samhällsekonomiskt perspektiv.

Arlav sa...

Innan invällandet av syrier (och alla de som påstår sig vara det) började var det ju 90% som saknade all form av ID-handlingar vid ankomsten (påstod sig sakna iaf..).
Syrier hade i högre grad än andra ID då de ju via ett tjänstmannabeslut(!) på MV fick autoPUT.
Hur tänker man sig avvisa alla dessa?
Vi vet ju inte var de hör hemma och det verkar som om de flesta emigrantländerna är mer än ovilliga att ta tillbaka sina "utflydda" medborgare, korrekta eller påhittade sådana.
80 000 ska återsändas säger Ygeman.
Hur ska vi lyckas återsända 80 000 när vi inte ens kan få 20 st att lämna en buss på svensk mark?
Denna härva av hyckleri, korruption, halvsanningar, rena lögner etc som kallas "flyktingmottagande" är rent pinsamt men ffa enormt dyrt för landet.
Om medborgarna bara visste..