söndag 20 september 2015

Sverige sitter med Svarte Petter

Washington Post meddelar att Tyskland förbereder ett lagförslag med syftet att vända migrantströmmen.

In a 128-page draft law produced by the German Interior Ministry and obtained by The Washington Post, the government would speed asylum procedures, cut cash benefits, hasten deportations and punish those with false claims and phony paperwork.

Genom att göra det mindre lukrativt att bosätta sig i Tyskland, t ex genom slopade bidrag och mat bara för dagen, hoppas den tyska regeringen sätta stopp för invasionen av migranter.

Vad har då detta för betydelse för Sverige? Jo, när Tyskland trampar på bromsen återstår bara ett enda land i Europa som fortfarande välkomnar alla och det är Sverige. Vi riskerar således en enorm flodvåg av migranter från Mellanöstern och Afrika, förmodligen åtskilliga tusen per dag, om politiken inte ändras.

Statsminister Stefan Löfven var nyligen på besök hos Angela Merkel. Där informerades han helt säkert om att Merkel inte önskade fortsätta på den inslagna vägen men antingen uppfattade han inte detta eller så vägrade han att lyssna. Om Sverige blir det enda landet i Europa som inte stänger gränserna går vi under. Så enkelt är det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra förutspått minsann.. #medfacitihand