lördag 27 december 2014

Statskupp i direktsänd tv

När nu den styrande sjuklövern bestämt sig för att sätta den parlamentariska demokratin ur funktion genom sin överenskommelse utanför statsskicket tycker jag man skall kalla det hela för vad det är: statskupp.

Grunden för den parlamentariska demokratin är att uppnå majoritet för regeringens förslag i riksdagen och att oppositionen hela tiden strävar efter att få makten och att få gehör för sina förslag. Nu har sjuklövern bestämt att avskaffa majoritetsstyret och opposition mot regeringen genom den så kallade decemberöverenskommelsen. Någon parlamentarism existerar inte längre i Sverige.

Nu återstår egentligen bara en sak för alla demokrater i Sverige: hjälp Sverigedemokraterna till makten på alla sätt du kan. Rösta på Sverigedemokraterna. Bli medlem i Sverigedemokraterna. Skänk pengar till Sverigedemokraterna. Engagera dig i Sverigedemokraterna och ställ upp som kandidat i val för Sverigedemokraterna. Sverigedemokraterna är numera den enda demokratiska oppositionen i Sverige och det är dags att partiet även får möjlighet att bli den enda demokratiska regering landet kan erbjuda.

Inga kommentarer: