lördag 10 maj 2014

Val till Europaparlamentet

Den 25 maj är det val till Europaparlamentet men redan nu går det bra att förtidsrösta. Jag kommer även i detta val att lägga min röst på Sverigedemokraterna och jag utgår ifrån att merparten av bloggens läsare är så förnuftiga att de gör detsamma.

I valtider är det tradition här på bloggen att fördela välgörenhetspengarna till olika organisationer som arbetar för ett bättre Sverige och i år skänks därför alla inkomster från bloggreklamen i lika delar till Sverigedemokraterna, Avpixlat och Fria Tider. De pengar jag sparar på att inte understödja vänsterns åsiktsdiktatur genom tv-licens skänks till Avpixlat, Fria Tider och andra webbmedier som bidrar till att bredda det svenska debattklimatet.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Varför röstar du på sd?

Anonym sa...

Hur tänker man när man röstar på SD? Aldrig i livet att jag gör det! Trodde verkligen att det var mer vettiga åsikter som låg bakom den här bloggen. Tackar för mig som läsare.

Anonym sa...

Underbart!
Fler borde göra som du så fick vi snart ett Sverige med mycket ljusa framtids utsikter.
Vi får se hur det går men trägen vinner brukar det ju heta.

Anonym sa...

SD? Helt uteslutet.

Gustav sa...

Anonym 1: Till 95 procent beroende på att den ur ett internationellt perspektiv för Sverige helt unika massinvandringspolitiken måste få ett slut innan landet under tyngden av medeltida MENA-tänkande inte längre kan kallas demokratiskt och humanistiskt. Sen har partiet också en mycket förnuftig kriminalpolitik, försvarspolitik och ekonomisk mittenpolitik.

Anonym 2: Se mitt svar till Anonym 1. Varför är det fel att rösta på SD? Alla partiets ståndpunkter är ju hämtade från europeisk mainstreampolitik. Hej då.

Anonym 3: Jag har röstat Sd i mer än 10 år men så ligger jag ju också i intellektuell framkant.

Anonym 4: Varför är det uteslutet?

Anonym sa...

Underbart Gustav!
Vi som är måna om Sverige tackar för din insats.
/Mikael

Gustav sa...

Tack Mikael, dock är vi ännu lite för få.

Anonym sa...

Så är det ju men det känns som om fler och fler börjar vakna.
Keep it up!
/Mikael