torsdag 15 maj 2014

Krona för krona...

Försvarsministern står i Aktuellt och upprepar regeringens linje; nya reformer skall finansieras krona för krona. Denna linje, att finansiera alla reformer krona för krona gäller alla områden utom massinvandringspolitiken. När det gäller invandring finns inga gränser och där kan till och med en enskild tjänsteman på Migrationsverket fatta beslut om att ge permanent uppehållstillstånd till alla från Syrien varefter regeringen utan minsta tvekan tillför 20 miljarder kronor i extra tillskott för att finansiera tjänstemannens beslut.

Min röst på Sverigedemokraterna har aldrig varit lika självklar som 2014.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Trodde detta va en ekonomiblogg, førklara før mig hur du gynnas i dina investering med SD i regeringen?

Gustav sa...

Anonym:
Vad du tror är av mindre betydelse för det jag skriver. Det står för övrigt mycket tydligt längst upp på bloggen "Sparsamt leverne Pengar och politik". Det aktuella inlägget sorterar du således in under "Politik". Sen är det naturligtvis så att jag inte lever för pengar. Jag skulle hellre leva på en lägre ekonomisk nivå i ett svenskt Sverige än att vara rik i ett muhammedanskt Sverige.

Anonym sa...

För att Sverige ska fortsätta vara konkurrenskraftigt så är det helt avgörande att vi blir fler svenskar och invandringen har bidragit stort till vår utveckling. Ett SD-Sverige kommer sluta i ekonomisk ruin och de som har råd flyttar ut. Vakna ni 1800-tals kramare.

Gustav sa...

Anonym 22:20
Invandrade araber och somalier blir inte svenskar bara för att de flyttar till Sverige. Du får också gärna belägga hur Sverige gynnas ekonomiskt av att analfabeter från Afghanistan och Somalia flyttar hit. För att inte tala om kulturinflytandet.

Det är inte sverigedemokraternas invandringspolitik som är extrem utan Sveriges. Förklara gärna vad det är som nästan alla andra regeringar missat eftersom de bedriver Sverigedemokratisk invandringspolitik!