fredag 21 februari 2014

Tiden går fort när man har roligt

Jag noterar att Finanskvinnans blogg idag fyller 7 år - Grattis till det! Själv började jag blogga först i november samma år, dvs 2007, men har väl ändå i stort varit med på samma resa som fröken stjärnbloggare vad gäller börskrascher, börsuppgångar och finanskriser. Det var dock roligare att blogga i början och numera är det väl knappt ens styrfart på det som publiceras här. Även Finanskvinnan var roligare de första åren men hennes förfall har så klart varit betydligt mindre märkbart än hos andra bloggare. Jag noterar förresten att ett av Finanskvinnans tidigare innehav Scania, som hon sålde nyligen, idag blir uppköpt av tyskar, där gick hon miste om mycket pengar. Undrar förresten när jag skall slå till och köpa AB Volvo, det enda företag jag faktiskt gillar att följa nuförtiden. I nästa lågkonjunktur förmodligen. Om jag vågar. Och har pengar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena!
Varför så bitter?
Du har ju en juste blogg som sticker ut och funkar för oss som läser den.
Alla horar ju inte i kommentarsfälten men du är uppskattad trots det.
Keep up the good work!

Anonym sa...

Verkar halvsvårt att kommentera på din blogg!

Gustav sa...

Oj, nej tanken var inte att verka bitter. Snarare ett misslyckat försök att vara rolig. Notera att jag inte ens skrev något om att Fk slutade länka mig eftersom hon anser att jag med mina Sd-sympatier är rasist. :-)

Angående kommentarer. Förhandsgranskning av alla kommentarer till inlägg äldre än 24 timmar. Till nya inlägg släpps kommentarer alltså igenom automatiskt. Till äldre inlägg måste jag trycka på en knapp.