lördag 31 december 2011

Gott Nytt År!

Ännu ett framgångsrikt (aktie)år är snart slut. Även bloggåret har varit framgångsrikt med många fina inlägg och en ständigt ökande skara besökare. Reklamintäkterna summeras till cirka 10 000 kr och i vanlig ordning skänks allt till välgörenhet. Årets gynnade välgörenhet handlar om organisationer och personer verksamma i kampen för att få bort Kleinfeldt från makten. Sverige tackar för alla klick!

Jag önskar Er alla ett Gott Nytt År!

5 kommentarer:

Kampen mot index sa...

Gott nytt år!

nonhosonno sa...

Gott Nytt!

Arlav sa...

Far åt h-e...Önskr dig ett ytterligare skitår.
Vill man verka seriös benämner man inte politiska motståndare med förklenande öknamn.
Jo förresten, vid närmare eftertanke gör man nog det - på vänsterkanten, något vi började få höra från den ekononomiske analfabeten O P.

Gustav sa...

Arlav:

Jag misstänker att du tillhör det hjärntvättade Kleinfeldtanhang som tror att Anders Borg faktiskt är världens bästa finansminister...

Intressant att du å ena sidan säger att man skall vårda språkbruket men inleder med att be mig fara åt helvete.

Jag tillhör för övrigt inte vänstern. Det är det du som gör. Nuvarande regering är ingen högerregering. En högerregering prioriterar inte fortsatt massinvandring av somalier och araber framför sänkta skatter. En riktig högerregering låter inte massmördare som Mattias Flink släppas på fri fot. En riktig högerregering avvecklar inte försvarsförmågan. En riktig högerregering har inte en statsminister som förminskar de uppoffringar tidigare generationer svenskar gjort för din och min skull. En högerstatsminister anser inte att det egna folket endast duger till barbari. En högerstatsminister säger inte att politiska motståndare får skylla sig själva när de blir misshandlade.

Jag önskar dig ett fint år! Som den humanist jag är skulle jag aldrig önska någon medmänniska olycka.

Anonym sa...

Svinet Reinfelt är en mycket otäck person, dessutom psykopat.