onsdag 16 mars 2011

Inkompetenta men högavlönade riksdagsledamöter kan inte ens rösta rätt

Bilden nedan visar vilka knappar våra högavlönade riksdagsledamöter har betalt för att trycka på. Ja, Nej och Avstår är de alternativ som finns. Idag förlorade oppositionen en omröstning mot regeringsalliansen om att stoppa ytterligare nedläggningar av tingsrätter eftersom två socialdemokrater tryckte på fel knapp.

De två socialdemokraterna är dock inte ensamma om att vara totalt inkompetenta idioter. Under riksdagsåret har ett flertal omröstningar fått oförutsedda resultat eftersom ledamöter av såväl opposition som allians tryckt på fel knappar.

Trots att det endast skiljer några mandat mellan de olika partiblocken i riksdagen misslyckas partierna regelbundet med att samla ihop ledamöter, räkna ledamöter, kvitta rätt ledamöter, få ledamöterna att trycka på rätt knappar, få ledamöterna att förstå vilken linje som är partilinjen osv. Vi har en lotteririksdag, inte på grund av att folket gett blocken exakt lika många mandat utan därför att Sveriges riksdag befolkas av en skock missanpassade dårar som inte klarar av ens det mest grundläggande i tjänsteutövningen för riksdagsmän - att rösta och att rösta rätt. 

Inga kommentarer: