söndag 22 augusti 2010

Kommunisterna först till min brevlåda

Kommunistiska Partiet, tidigare känt under namnet KPML(r) - Kommunistiska partiet marxist leninisterna (revolutionärerna), lyckades i helgen som första parti placera valreklam i min brevlåda. Jag gratulerar till väl utfört arbete! Övriga partier betalar förmodligen något postutdelningsföretag att bära ut sitt valmaterial men fattiga Kommunistpartiet låter medlemmarna göra jobbet och då vill det till att börja i tid om hela Göteborg skall hinna täckas före valdagen.

Kommunistiska Partiet har sitt starkaste fäste i Göteborg så läsare ute i landet skall inte känna sig ledsna om ni går miste om det kommunistiska valmaterialet. Jag hittar inte Sven Wollters namn på valsedlarna, kanske har han blivit utsparkad nu när han är rik borgare. Ett intressant namn på fullmäktigelistan i Göteborg är annars barnläkaren Henry Ascher som förekommer i Tv och tidningar regelbundet i samband med diverse asylantavvisningar. Henry Ascher är alltså inte bara barnläkare utan även antidemokrat och diktaturivrare. Kommunistiska Partiet (KPML(r)) förespråkar proletariatets diktatur och har som mål att genom revolution omdana samhället. Medlemmar i KPML(r) är alltså mycket obehagliga personer som, om dom får makten, förmodligen kommer hänga människor som undertecknad i närmaste lyktstolpe. Sven Wollter och Henry Ascher är alltså inga mysfarbröder, som man lätt kan få för sig när man ser medias okritiska behandling av dem.

Den gamle idrottsledaren Bengt Frejd från Proletärens FF kandiderar även i årets val. Utöver idrottandet är han väl annars mest känd för sitt Israelhat. Hur Marit Kallesson (förskollärare), Marie Lundberg (slöjdlärare), och Ingrid Nilsson (förskollärare) med sina antidemokratiska böjelser ändå kan anförtros uppgiften att fostra våra barn är lite märkligt. På landstingslistan hittar vi även läraren Britt-Marie Kjellgren, läraren Eva Ludvigsson och läraren Hannu Lintunen. Sammanlagt 6 lärare på listorna för Kommunistiska Partiet till Kommunfullmäktige i Göteborg och Landstingsfullmäktige i Västra Götaland således. Som en liten jämförelse kan nämnas att Sverigedemokraten Richard Jomshof har blivit avskedad från två gymnasielärarlärarjobb enbart på grund av sitt politiska engagemang, och han är inte ens antidemokrat. Men kommunistiska diktaturivrare är det tydligen helt okej att ha i skolorna. Och nej, jag vill inte att kommunister automatiskt skall sparkas från lärarjobb, men är det okej att vara kommunist och lärare bör det rimligen också vara okej att vara Sverigedemokrat och lärare.

Fotnot: Sven Wollter är inte utsparkad. Han uppträder i en valrevy i Göteborg den 5 september. Skönt. Jag tror jag skall gå dit och titta.

6 kommentarer:

Hannah sa...

Gick du på revyn?

Gustav sa...

Hannah:

Nej, jag upptäckte att det skulle kosta pengar och jag är inte beredd att stödja ett kommunistparti ekonomiskt även om jag gärna hade hade sett Sven Wollter uppträda. Var du där?

Anonym sa...

ja, jag spelar i den

Gustav sa...

Hannah:

Kanske kan du bortse ifrån hur jag röstar, att jag är Israelvän och driver en blogg om aktieplaceringar och ge mig en fribiljett till nästa revy ändå? :)

hannah sa...

du verkar vara allt vi driver med...

Gustav sa...

hannah:

Så är det säkert. Men ingen lyssnar.