torsdag 4 mars 2010

TA

Stockholmsbörsen stängde i trakterna av årshögsta. Det kan därför vara värt att påpeka att för inte så länge sedan var alla tekniska analytiker överens om att alla aktier skulle säljas för nu väntade minsann stora börsras runt hörnet. De tekniska analytikerna fick alltså återigen fel. Måhända rasar börsen i vår men de tekniska analytikerna kommer inte att förutse det. Imorgon går börsen upp eller ner eller är oförändrad. Det spådde jag i mitt avlopp alldeles precis (det behövde rensas). Förresten, var det lönsamt att sälja av på tekniska säljsignaler och sedan köpa tillbaka på tekniska köpsignaler för att nu befinna sig på samma nivå eller högre som innan man sålde, minus skillnaden mellan sälj och återköp då förstås (som ju är kanske fem procentenheter på någon månad)?

4 kommentarer:

Gustav sa...

Jepp, lite halvluddigt inlägg men så blir det alltid när det handlar om TA såvida man inte postar ett diagram och tvärsäkert uttalar upp/ner pga spegelvänd axel-fot-kurva.

Anonym sa...

var tog ditt förra inlägg vägen? Det om eurabia och Illmar Reepalu?

Gustav sa...

Anonym:

Jag var inte riktigt nöjd med det. Eventuellt återkommer det i en något omarbetad version. Läsare som prenumererar på RSS-feeden har fördelen att de kan läsa även inlägg som jag tar bort, tror jag. Gör det du också! :)

Anonym sa...

Ja det gör jag. Väldigt enkelt och smidigt om man läser en del bloggar samt "plusset" att läsa inlägg som tas bort =).