onsdag 24 mars 2010

Skattepengar till jude- och böghatare

Den islamosfascistiska organisationen Sveriges unga muslimer, nära lierad med det muslimska brödraskapet, har bjudit in den homofientliga föreläsaren Abdullah Hakim Quick till en konferens under påskhelgen. Herr Quick anser att homosexualitet är en sjukdom, de homosexuella en fara för samhället samt det rättmätiga straffet för homosexualitet döden. Dessutom anser Herr Quick att judar är, citat: smutsiga.

Islam är en homo- och judefientlig religion och det är därför inte konstigt att en organisation med namnet Sveriges unga muslimer ansluter sig till Koranens jude- och homofientliga budskap. Sveriges unga muslimer och dess ordförande Mohammed Amin Kharraki (samt dess förre ordförande Mehmet Kaplan, numera riksdagsledamot för Miljöpartiet, som ju nyligen lyckades vara frånvarande när riksdagen klubbade igenom beslutet om folkmordet mot armenierna varvid han slapp gå emot den egna partilinjen) driver en helt vanlig muslimsk dagordning och är därmed fullt naturligt fientliga mot bland annat judar och homosexuella.

Det är Ni som bekostar Sveriges unga muslimers hets mot judar och homosexuella. Just det. Alla ni svenska skattebetalare är med och finansierar Mohammed Amin Kharraki och Sveriges unga muslimers hets. Statliga Ungdomsstyrelsen delar nämligen varje år ut miljonbelopp till organisationen Sveriges unga muslimer. Pengar som till exempel kan användas till att bjuda in talare som hetsar mot judar och homosexuella. Svenska staten finansierar därmed hets mot judar och homosexuella!

I år kommer Ungdomsstyrelsen dela ut (minst) 1 505 174 kr av skattebetalarnas pengar till Sveriges unga muslimer. Källa
2009 delade Ungdomsstyrelsen ut 2 211 117 kr i stöd till Sveriges unga muslimer. Källa
2008 delade Ungdomsstyrelsen ut 1 943 806 kr i stöd till Sveriges unga muslimer. Källa

2 kommentarer:

Anonym sa...

Detta är en fullständig skandal och det måste upphöra omedelbart. Jag vill inte att mina skattepengar går till dessa mörkermäns odemkratiska hatkampanjer.

Gustav sa...

cavatus:

Jag vill inte att mina skattepengar går till dessa mörkermän överhuvudtaget men nöjer mig för tillfället med att de åtminstone inte går till deras hatkampanjer. :)