söndag 14 februari 2010

Moderaternas valfusk - vågar GP nysta i härvan Abdirisak Waberi?

Stockholmstidningarna har avslöjat hur svenska moderata riksdagskandidater vänder sig till fattiga förorter som Rinkeby och Tensta för att köpa, företrädesvis somaliska, röster.

Nu återstår att se om provinsialblaskan Göteborgs-Posten orkar granska hur den somaliske islamisten Abdirisak Waberi lyckades ta sig in på valbar plats på Moderaternas riksdagslista i Göteborg.

Abdirisak Waberi anser att män kan ha fyra fruar, att mannen är den starke som bestämmer i familjen och att män och kvinnor har olika roller i livet. Mannen har även rätt att slå sin kvinna om hon är otrogen, men bara först efter att ha pratat med henne och slutat ha sex med henne.

Vad är förresten värst, att Abdirisak Waberi har fuskat sig till en plats på riksdagslistan eller att Moderaterna med berått mod har placerat en islamist och förespråkare av könsapartheid på valbar plats?

3 kommentarer:

Karl sa...

Tycker att Abdirisak Waberi har bra åsikter - och har rätt att ha sådana åsikter. Oberoende av vad andra tycker.

Gustav sa...

Karl:

Hans åsikter överensstämmer inte med Moderaternas syn på jämställdhet. Om man anser att kvinnan är en lägre stående varelse går det bra att flytta till ett muslimskt land.

Liba sa...

Karl, ursäkta, men menade du allvar med att Waberi har bra åsikter? Rätt att slå kvinna, kunna ha 4 st kvinnor, sträva efter att landet (läs Sverige)blir islamiskt etc,etc? Om du har sådana åsikter, hör du till samma kategori människor som raserar demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet mellan kvinnor och män.

Jag har varit i kontakt med M-kansli i Göteborg och vet hur de nominerade Waberi. Med "goda råd" från Stockholm. Ha,ha. Det visade sig nu att där i Stockholm finns experter på hur man fiskar och köper röster. Rinkeby-Tensta borna var förstås påhejade av just Waberi som har hög post inom moskén vid Medborgaplatsen.

Jag har ringt tom till M i riksdag och talat med en som har hand om opiniumundersökning. Det var blaha, blaha.

I detta land har det blivit så att bara politisk korrekta åsikter får sägas och skrivas. Det finns bara skendemokrati och värre kommer det att bli om inte folket reser sig och röstar på rätt parti. Vilket? Lätt gissning.