onsdag 17 februari 2010

Bra Swedbank!

Swedbank har förbättrat sparandeöversikten i Internetbanken avsevärt. Jag uppskattar särskilt att man nu äntligen har lyckats stoppa in "transaktionskonton" i sparandeöversikten och placerat dessa konton under den trevliga rubriken "kassa". Swedbank har dessutom tydliggjort uppdelningen mellan ränteplaceringar och aktieplaceringar genom att helt sonika slå ihop aktiefonder och aktier under rubriken "aktieplaceringar". Ett diagram åskådliggör hur fördelningen mellan kassa, ränteplaceringar, aktieplaceringar och alternativa placeringar ser ut.

Jag saknar en sak, Swedbank, och detta är viktigt så läs jävligt noga nu. Jag nöjer mig inte med enbart en sparandeöversikt utan önskar även en sammanfattning av ekonomin i stort, dvs även skulder skall finnas med i sammanställningen! Åtgärda genast, tack.

Uppdatering: Jag upptäckte precis att man nu kan både köpa, sälja och byta fonder direkt från sparandeöversikten. Tidigare fanns det bara en knapp och den ledde till funktionen "fondbyte", vilket var oerhört irriterande. Märkligt egentligen, att en sådan självklar funktion som köp och sälj direkt via knappar inte har funnits hela tiden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har du väl mycket du kan skriva och klaga om, snö, tåg/spårvagnen, och vädret i allmänhet.

Det kommer mycket från dig framöver förstår vi. Att du inte har publicerat något på ett antal dagar kan bara bero på strömavbrott eller att du har snöat in.

Sture

Gustav sa...

Sture:

Min andra blogg uppdateras lite oftare, det är ju den jag lägger ner tid på, men det stämmer annars bra att jag hellre är ute och åker skidor på dagarna nu när vi har så fint väder och på kvällarna, ja då kollar jag på skidor från OS. Ha det bra!