söndag 17 januari 2010

Lars Ohly är en hycklare av stora mått - snart i en regering nära dig

Det blivande statsrådet, kommunisten Lars Ohly, är en hycklare av stora mått. Han vill förbjuda friskolor men har sin dotter i en friskola. Han vill reglera bostadsmarknaden och öka antalet hyresrätter men bor själv i bostadsrätt och har tjänat miljonbelopp på bostadsförsäljning. Han vill förbjuda privatsjukvård men lät sig nyligen opereras på det privata Sofiahemmet.

Den gamle kommunisten och antidemokraten Lars Ohly som länge beundrade de östeuropeiska kommunistdiktaturerna och som ljög om att han spelat fotboll tillsammans med "Nacka" Skoglund kan om det vill sig illa vara en del av Sveriges regering nästa höst. Israelhataren Lars Ohly beundrar även den antisemitiska bloggaren Jinge. Mannen som onanerar offentligt och som visar fingret åt en obekväm debattmotståndare i tv kan snart sitta i en regering nära dig. Du förtjänar inte bättre, eller?

9 kommentarer:

Henrik sa...

Word!

Fredrik sa...

Folk får ha vilka åsikter de vill så länge de inte ljuger, luras eller hittar på saker. Om svenska folket vill att vi ska köra det här landet i botten med diverse skitpolitik så visst, så länge partiet går till val på det. Men hur de kan rösta på någon som så uppenbart bara luras har jag noll förståelse för. Men det är tydligen för mycket begärt att en politiker åtminstone skall vara konsekvent i sina lögner...

Anonym sa...

Maud då ?

Gustav sa...

Anonym:

Utveckla gärna eventuella tankar om icke-kommunisten Maud Olofsson.

Anonym sa...

Instämmer till fullo.

Viggen sa...

Det där med "Nacka" hade jag glömt. Tack för att du påminde mig! Ohly – Sagan om Snöluvan.

Emilez sa...

Japp självklart är många vänsterpartister hycklare. Det har man ju sett hur det gått i andra kommuniststater där ledningen så fort den kommit till makten börjar roffa åt sig.

Om man vänder på myntet skulle man kunna säga att verkligheten är som den är idag och Ohly vore kanske dum om han inte utnyttjade de möjligheter som fanns. Men hade han avskaffat möjligheterna att få dessa privilegier om han kom till makten? Nej knappast.

Gillar din blogg Gustav, vad sägs om att länka till varandra? Vi har båda ekonomirelaterade bloggar av god kvalitet så jag tror det skulle passa bra.

Gustav sa...

Emilez:

Jag brukar länka till de flesta ekonomibloggar jag stöter på, såvida jag inte retar mig på dem pga t ex MLM-retorik, islamkrameri eller annan människofientlig grundton. Länkbyten ägnar jag mig däremot inte åt. Chansen är dock mycket stor att din blogg hamnar i länklistan (trots ditt irriterande z) ändå när jag ser att någon har hittat till denna blogg via länk på din blogg. Trevlig helg!

Emilez sa...

Okej.. Jag la till en länk till dig i alla fall, sen får man väl se om du väljer att länka tillbaka.

Trevlig helg själv!