torsdag 31 december 2009

Is, bokhyllekommentar och självporträtt?

Årets sista blogginlägg. Kvalitet, som alltid.

Är det bara jag som har is hemma? Jag vet att det är lite smuts runt friskluftsintaget men det blir svart på en vecka efter rengöring. Jävla bilister.Visa mig din bokhylla och jag skall säga vem du är, brukar det heta. I detta fallet är det dock så att jag visar er en sektion ur min bokhylla för att delge er min syn på det kommande 10-talet. Mitt system är att jag inte har något system och det är således en ren slump att en stor mängd dystopier står uppställda bredvid varandra (en ren slump eftersom ni alla kan se att det även finns några böcker som inte är dystopier inställda mellan dystopierna).Ett hett efterlängtat självporträtt, slutligen.
Gott Nytt År!

5 kommentarer:

Jag vet sa...

Gott Nytt År själv!

Viggen sa...

Gott Nytt År! Ps, det du skrev om sandningen var bra, själv kör jag med stora Timberlandkängor med dobbar för att inte stå på öronen. Det är ju ett svek mot de gamla att de ska behöva sitta inne hela vintern.

Gustav sa...

Jag Vet: Detsamma!

Viggen: Jag kom precis hem från en långpromenad och kan konstatera att de gångvägar som var ordentligt halkbekämpade utgjorde ungefär 5 procent. Jag var flera gånger på väg att halka men räddades av reflexer och balanssinnet. Äldre människor klarar sig inte ute just nu och de tvingas därför hålla sig inne. Det tycker inte jag är riktigt.

Gott nytt år till dig också!

Fredrik sa...

Jag måste vara en väldigt nördig människa för i min bokhylla står det bara studielitteratur och diverse datorböcker... Illa. Gott nytt!

Gustav sa...

Fredrik:

Det av min studielitteratur som inte har sålts har jag förvisat till en bokhylla i klädkammaren. Jag vill bli uppmuntrad när jag botaniserar i bokhyllan, inte nedstämd. :)