torsdag 10 september 2009

Vänsterkartellen vill genomföra enorma skattehöjningar för att finansiera höjda bidrag - så här mycket får du betala

Om ett år kan vi ha en ny regering ledd av en kriminell statsminister vid namn Mona Sahlin. Kommunisten och folkmordskramaren Lars Ohly kan bli hennes finansminister. Tillsammans tänker de genomföra enorma skattehöjningar för att finansiera satsningar på höjda bidrag till personer som inte arbetar.

Den borgerliga frihetsregeringen har gett en vanlig arbetare cirka 1 500 kronor mer per månad att leva för i form av ett jobbskatteavdrag. På ett år blir detta 18 000 kr.

På sajten Jobbskatteavdrag kan du beräkna hur mycket du tjänar på den borgerliga frihetsregeringens politik, eller omvänt hur mycket pengar Mona Sahlin och Lars Ohly tänker stjäla från dig för att kunna ge till bidragstagare.

6 kommentarer:

Jag vet sa...

Själv fattar jag inte hur dom kunnat liera sig med Ohly. S har alltid, vilket dom skall ha heder för, hållt en tydlig rågång mot kommunisterna.

Kanske dags att köpa aktier i taggtrådsindustrin? Fast den får väl heller inte göra vinst...

Gustav sa...

Jag vet:

Socialdemokraterna var under Göran Persson och Ingvar Karlsson ett uthärdligt alternativ. Under Måna är socialdemokraterna inte längre uthärdliga och att de nu har lierat sig med kommunisterna gör saken än värre, ja rent av oacceptabel. Det hela måste förhindras till varje pris.

Monkey Business sa...

Här är en fin tillbakablick på Mona Sahlins år i politiken.
http://www.youtube.com/watch?v=YolWuQJX-rY&feature=fvw

Sahlin i SVT, 8 september 1994
"Om man är socialdemokrat, då tycker man det är häftigt att betala skatt.
För mig är skatt det finaste uttrycket för vad politik är."

Gustav sa...

Monkey Business:

Precis det klippet länkade jag redan till via "Mona Sahlin". Men visst är det bra. Alla svenskar bör se den fina sammanfattningen i god tid före nästa val. :)

Herr K sa...

Haha! Visst är väl skatt ett nödvändigt ont, men att kalla det häftigt är ju att ta i :P För egen del så gråter jag lite inombords varje gång jag ser hur mycket av lönen som går till staten och inte till mig! Man är ju egoist innerst inne så...

Gustav sa...

Herr K:

"Jag tog ut ett förskott på lönen, och det kan väl de flesta göra?" är ännu ett fint exempel på att Måna fullständigt saknar verklighetsförankring trots att hon gör allt för att verka "jordnära". Endast en person som aldrig haft ett riktigt jobb kan väl komma med ett sådant yttrande. Vilken anställd kan ta ut ett förskott på lönen?