måndag 28 september 2009

Är hela Stockholms finanselit kriminell?

Samma dag som sex finansmän i den så kallade Cevian-härvan ställs inför rätta i Stockholms tingsrätt står det också klart att VD:n för börsbolaget White Shark misstänks för mord. Ingen skall naturligtvis dömas ohörd med med tanke på att psykopater gärna söker sig till finansbranschen och ledande ställningar finns det ändå visst fog för att skyldigförklara alla ledande finansmän utan att först höra dem samt att granska VD:ar för börsbolag extra noga. Helst skall de tvingas bevisa sin oskuld innan de anställs. Psykopater är dom hela bunten och sådana anförtror vi vårt kapital. Sparsamt leverne är i alla fall en garanterat psykopatfri blogg (med undantag för vissa läsare).

Vilken börs-vd eller finanskändis står näst på tur att dras inför skranket, och hur lyder anklagelsen? Förr eller senare måste väl någon av alla brats på trading- och mäklaravdelningarna åka dit för det dom gör på helgerna så min gissning blir bank och våldtäkt.

2 kommentarer:

Herr K sa...

Ännu en skön analys av samtiden, man får tacka! Jag har fortfarande inte fått kläm på exakt hur mycket sarkasmer du blandar i dina inlägg, men du skriver väldigt roande i vilket fall :-P

Gustav sa...

Herr K:

Sarkasm? Jag? :)