lördag 23 maj 2009

Vad är värst, våldsamt upplopp eller Israelstöd?

Säkerhetspolisen och gränspolisen i Västra Götaland misstänker att vänsteraktivister har infiltrerat Migrationsverkets låsta förvar i Kållered. Antalet rymningar har nämligen ökat drastiskt och polisen upplever samarbetsproblem med personalen.

En av de anställda handläggarna är dessutom dömd för våldsamt upplopp under kravallerna i Göteborg 2001. Just det, Migrationsverket har en kommunistisk handläggare som är dömd för våldsamt upplopp. Däremot tyckte Migrationsverket i Göteborg att en person som på sin fritid i sin blogg uttryckte stöd för Israel var olämplig för sitt uppdrag - enhetschefen Lennart Eriksson sparkades därför.

Migrationsverket i Göteborg anser det vara värre att uttrycka sitt stöd för Israel än att vara dömd för våldsamt upplopp. Med sådana chefer är hoppet ute. Det är lika bra att lägga ner hela myndigheten och börja om på ny kula. Förvaret i Kållered tas lämpligen över av polisen, som ju ändå får tillbringa en hel del tid med att leta rätt på personer som försvunnit därifrån.

Uppdatering:

Enligt Göteborgs-Posten arbetar en handfull handläggare med anknytning till terrororganisationerna Antifascistisk aktion och Revolutionära fronten på Migrationsverket i Kållered.

Historien blir bara värre och värre. I andra länder ingriper ansvarigt statsråd direkt och sparkar chefer och personal till höger och vänster. I Sverige är det tyvärr inte tillåtet för ministrar att göra så. Det har alltså gått så långt att svenska myndigheter infiltreras av terrorister! Det skall bli intressant att följa den fortsatta händelseutvecklingen. Det handlar om en praktskandal men jag är inte säker på att svenska medier kommer att låta drevet gå eftersom detta skulle kunna gynna Sverigedemokraterna i valet till Europaparlamentet.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Våldsamt upplopp är 100 gånger värre än att stödja Israel. Varför? mycket enkelt FN godkände staten Israel, rätt eller fel så är Israel ett av världssamfundets erkända stater. Det fanns skäl att diskutera det när staten Israel bildades. Inte nu. Det finns skäl att diskutera Israels politik och utvidgningar, men våldsamt upplopp är 100 gånger värre trots detta!

Gustav sa...

Anonym:

Självklart är det inget fel med att uttrycka sitt stöd för Israel. Alla människor med sitt förnuft i behåll stöder Israel snarare än dess islamistiska terroristgrannar eller palestrunterna som de även kallas.

Migrationsverket tyckte dock inte att dess enhetschef gjorde rätt som stödde Israel i sin blogg. De flesta asylanter som kommer till Sverige är nämligen muhammedaner och dessa är fixerade vid konflikten i Mellanöstern. Muhammedanernas demokratisyn ansågs viktigare än rätten att yttra sig fritt i vårt "öppna och demokratiska samhälle".

Av detta kan man väl egentligen bara dra slutsatsen att cheferna på Migrationsverket är partiska och olämpliga för sitt uppdrag. Ingen vettig människa anställer ju en vänsterterrorist dömd för våldsamt upplopp att handlägga ärenden på en statlig myndighet.

Anonym sa...

"Muhammedanernas demokratisyn ansågs viktigare än rätten att yttra sig fritt i vårt "öppna och demokratiska samhälle".
DET är kärnan i dagens officiella Sverige..
"Dom" har rätt att göra/säga/tycka vadsomhelst alltmedan VI ska acceptera alla dumheter sk annolrlunda kulturyttringar och liknande, om inte, kan ju "dom" bli "krengta", liksom..
Köpte förresten israelisk färskpotatis igår. 5 spänn på Netto. Utmärkt till en matjessill för 5 spänn/burk.
Idag få vi svenskar hålla en låg budget, det finns ju så mkt annat som kostar.
//S

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Gustav sa...

Anonym:

Jag tittar också lite extra efter israeliska varor när jag är ute och handlar. Något godare än svensk färskpotatis finns dock inte så när denna är tillgänglig stödköper jag inte israeliskt. :)

Anonym sa...

Jämför inte Israel med våldsamt upplopp. Jag har läst mycket historia och vet mycket koncentrationsläger och andra världskriget. Många andra stater är skapade ganska snabbt och i samband med krig eller liknade. Hur skapades det Kina som finns idag? Krig. Hur skapades korealänderna? Krig. Hur skapades dagens Serbien eller Kroatien? Krig. Finns många andra exempel.

Gustav sa...

Anonym:

Hur är det med läsförståelsen egentligen?

Anonym sa...

Detta var relativt braskande nyheter, åtminstone för mig. Bevisligen har migrationsverket blivit ett sataniskt näste för brottsliga socialister.

Hur kan detta ske? Är detta inte i realiteten subversion? En svensk myndighet har uppenbarligen till del, eller fullt ut tagits över av en terroristgrupp, eller åtminstone av löst sammansatt folk med terrorsympatier.

Varför tillåts detta fortgå? Vad gör den svenska säkerhetspolisen? Eller snarare - varför agerar inte den svenska säkerhetspolisen? Detta är ett hot som dom ska agera mot.

Markus Valiant

erik sa...

Så jävla vackert! Moderna hjältar!

Gustav sa...

Markus Valiant: Det borde vara ett brott och i många andra länder hade det säkert också klassats som sådant. Konspirationsbrott är just inga brott i de flesta fall i Sverige.

Gustav sa...

erik:

Trots att Sverige har världens mest generösa asylpolitik och trots att 100 procent av de med flyktingskäl samt merparten av de utan flyktingskäl får stanna i Sverige hade dessa människor ändå lyckats kvalificera sig för avvisning. Detta tyder oftast på att de är kriminellt lagda.

Menar du Erik att alla personer som söker sig till Sverige automatiskt också skall få stanna och att det därför aldrig är okej att avvisa någon?

Sen har jag också svårt att se hur en person som kastar gatsten i huvudet på sina medmänniskor överhuvudtaget kan betecknas som hjälte.

Someone sa...

Våldsamt upplopp är dåligt, men en fis i rymden i jämförelse med att stödja folkmord, apartheid och allt annat israel har för sig.

Endast personer utan moral stödjer israel. Endast person som tycker att palestinier inte är människor stödjer israel.

Att stödja israel är att stödja brott mot mänskligheten.


Att sedan ni på denna blogg verkar ha svårt med det där som kallas fakta så kan jag hjälpa er.


Nej, 95% av alla som kommer till sverige får inte stanna.
Mindre än 30% av de som söker asyl får stanna. Och siffran minskar hela tiden, 50% färre irakier fick stanna 2008 jämfört med 2007.

Att kriminalitet skulle vara det enda skälet till att neka asyl är sjukt.
Kul att ni tycker att kasta en gatsten i huvudet på något är värre än att bränna ihjäl barn med vitfosfor. Men sedan, palestinier är ju inte människor i era ögon. Ni är ju den överlägsna rasen.

Gustav sa...

Someone:

Det du skriver är naturligtvis trams men vi tar det ändå mening för mening så att du får möjlighet att styrka dessa:

"Våldsamt upplopp är dåligt, men en fis i rymden i jämförelse med att stödja folkmord, apartheid och allt annat israel har för sig."

1. Vad menar du med folkmord?
2. Vad menar du med apartheid?
3. Vad menar du med allt annat?

"Endast personer utan moral stödjer israel. Endast person som tycker att palestinier inte är människor stödjer israel."

Menar du att hela västvärlden saknar moral? För övrigt har Hamas, Hizbollah och dina andra kompisar som mål att utplåna Israel och döda alla judar. Vilken människosyn tyder sådana åsikter på?

"Att stödja israel är att stödja brott mot mänskligheten."

Hur menar du nu? Jag och "vi" andra på bloggen vill uppriktigt förstå hur du tänker men det är inte så lätt. Kan du inte utvidga ditt resonemang så att vi ges möjlighet att svara?

"Att sedan ni på denna blogg verkar ha svårt med det där som kallas fakta så kan jag hjälpa er."

Jättebra. Börja med att redogöra för de fakta som ligger bakom dina påståenden ovan så kan vi diskutera vidare sedan.

"Nej, 95% av alla som kommer till sverige får inte stanna."

Har någon påstått detta? Förra året fick 100 000 människor uppehållstillstånd i Sverige.

"Mindre än 30% av de som söker asyl får stanna. Och siffran minskar hela tiden, 50% färre irakier fick stanna 2008 jämfört med 2007."

Den intressanta siffran är hur många av de med giltiga asylskäl som får stanna och där är siffran 100 procent. Sverige har världens mest generösa asylantpolitik och utdelade 2008 100 000 uppehållstillstånd. Om inte ett hundra tusen uppehållstillstånd räcker för dig är det väl lika bra att lägga ner Migrationsverket och införa fri invandring, du betalar eller?

"Kul att ni tycker att kasta en gatsten i huvudet på något är värre än att bränna ihjäl barn med vitfosfor. Men sedan, palestinier är ju inte människor i era ögon. Ni är ju den överlägsna rasen."

Vit fosfor är tillåtet att använda enligt internationella konventioner. Alla undersökningar efter kriget i Gaza visade att Israel inte har använt vit fosfor mot civila. Få civila dog under Gazakriget och de flesta dog som en följd av att dina kompisar i Hamas gömde sig bland civila i skolor och sjukhus samt till och med använde små barn som mänskliga sköldar.

Gustav sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gustav sa...

Det går inte att häva ur sig vad som helst om judar och Israel och förvänta sig att detta skall publiceras. Hets mot folkgrupp är ett brott, som jag i och för sig gärna skulle vilja avskaffa, men ändå ett brott. Jag sätter därför stopp för vidare kommentarer i denna tråd och ingen av det halvdussin kommentarer som väntar på publicering kommer att publiceras, vare sig de är pro eller anti Israel.