måndag 20 april 2009

En rasistisk clown, en direktör i fängelse

Aah, härligt med ett börsras för omväxlings skull! Det bör dock gå ned ytterligare en del innan det blir aktuellt med köp igen.
***
Mikael Styrman avtjänar just nu ett ettårigt fängelsestraff för skattebrott på Kolmårdens kriminalvårdsanstalt. Hans förvaltningsberättelse för Ekfors Kraft Aktiebolag är, minst sagt, något annorlunda i ekonomisammanhang. Läs den här (notera pdf-formatet): http://www.ekfors.net/pdf/fbek0607.pdf

Jag älskar människor som Styrman! Jag är inte tillräckligt insatt i fallet för att kunna avgöra om vi har att göra med en rättshaverist eller om han faktiskt har utsatts för grova myndighetsövergrepp. Förmodligen ligger sanningen någonstans mittemellan. Ni har säkert alla följt hans kamp mot sosseriet i Norrbotten i nyhetssändningarna. Mikael Styrman strider för sin sak och han låter inte sossar eller myndigheter trampa på honom, vare sig han nu har rätt eller fel. Fallet Styrman visar att det är en stor fördel att ha en förmögenhet. Rika människor kan kosta på sig att göra vad dom känner för.
***
Vad har vi egentligen FN till är frågan jag ställer mig efter att clownen Ahmadinejad på en rasismkonferens talat som en äkta rasist. Det är dags att inse att FN är en klubb för diktaturer och till dess detta förändras bör varken Sverige eller EU ägna organisationen någon större uppmärksamhet.

1 kommentar:

Second Opinion sa...

Jan Eliasson, före detta ordförande i FN:s generalförsamling, kritiserar EU-delegaternas uttåg i en intervju med Second Opinion. "Jag har aldrig varit med om en sådan sak under min tid på FN," säger han och kritiserar att medierna inte problematiserat frågan mer. Läs artikeln på www.second-opinion.se, lyft den gärna och skriv egna inlägg.
MVH Second Opinions redaktion