torsdag 23 april 2009

Draknästet

Draknästet var ett riktigt trevligt program att titta på. Förhoppningsvis kan man i kommande program även få se se hur de investeringar drakarna nappade på har utvecklat sig.

Jag höll utkik efter Robert men lyckades inte identifiera honom. Kanske var det i ett kommande program han (eller hans kompanjoner) skulle medverka?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi får se hur det utvecklar sig framåt. Det är ett intressant steg framåt för statstelevisionen att de kan visa människor som har en framgångsrik yrkeskarriär, där de byggt bolag och skrapat ihop en förmögenhet.

Och dessutom sedan bidra till att dessa människor kan föra kunnandet vidare, utan att föra fram andra aspekter på företag och arbete som är allt för vanligt förekommande inom andra program.
Det är näst intill revolutionerande. Ja, vi bevittnar ett paradigmskifte.

Jag vet sa...

Du slog mig med exakt en minut. Gustav alltså.

Gustav sa...

Anonym:

Jag tycker det är extra positivt att de har valt drakar som faktiskt är duktiga och framgångsrika snarare än att välja snabbkäftade dårentreprenörer som Holstein, exempelvis. Holstein hade förstört programmet på egen hand och gjort det outhärdligt att titta på.

Jag vet: Två av drakarna är Göteborgare vilket tydligt visar att minst 40 procent av Sveriges välstånd härstammar från denna stad.

Robert - 2k sa...

Gustav; det är mina kompanjoner som kommer att vara med. Men när det sker vet ingen annan än dom som har klippt ihop serien... :)

Gustav sa...

Robert: Ok! Men glöm inte att meddela i din blogg när kompanjonerna har medverkat och vilka dom var. :)