måndag 17 november 2008

Sveriges bästa blogg fyller 1 år den 25 november

Jag har ännu inte bestämt hur firandet skall gå till men en blogg som har vunnit ett flertal Blog Awards, ständigt toppar läsarundersökningar och har fått förfrågningar om att bli både bok och film måste naturligtvis uppmärksammas på något sätt.

6 kommentarer:

B sa...

Glöggkalas. Du bjuder. Som present får du den här idén helt gratis.

Gustav sa...

Du är välkommen. Jag antar att starkvinsglögg är det som gäller för dig. :)

Sofe sa...

Om det nu blir en film, vem ska spela rollen som Gustav?

Gustav sa...

sofe:

Alla roller med svensk anknytning spelas i Hollywood av Stellan Skarsgård. Stellan är dock lite för gammal för denna roll varför det är naturligt att någon av Stellans 12 söner spelar Gustav. Kanske kan de till och med turas om att spela Gustav i olika skeden av hans liv?

Den nutida Gustav skall dock spelas av Matt Damon. Dennes erfarenhet av actionfilm kommer nämligen väl till pass när alla
agentscener skall spelas in.

Jag berättar mer vid lämpligt tillfälle, vilket förmodligen blir nån gång mitt i natten eftersom mitt i natten generellt sett är en bra tid att berätta saker.

Sofe sa...

Mitt i natten är faktiskt en ypperlig tid att berätta saker på. Om man är vaken. :)

Det låter som att det kan bli en sevärd film. Och det är bra att du valde Matt Damon över exempelvis Tom Cruise. Tyder på gott omdöme. Kan tänka mig att hjälpa till lite på inspelningen. Släta ut rynkor i Matts skjorta och så.

Gustav sa...

Du skall inte behövs släta rynkor ut Matts skjorta. Det är min film. Jag kan ge dig en alldeles egen roll i den.