tisdag 4 november 2008

Partisympatiundersökning

Jag har vid ett antal tillfällen berömt Er läsare. Ni är smarta, snygga och trevliga. Ett och annat rötägg letar sig hit ibland men jag brukar relativt snabbt skrämma iväg dessa.

Som ett led i bloggens kvalitetsarbete skall Ni nu utsättas för en partisympatimätning.

Det är bara 2 år kvar till nästa val och jag tänker ta aktiv del i valrörelsen. Jag vill dock veta hur mitt utgångsläge ser ut och ber er därför välja ert parti i pollen till höger.

Frågan lyder som följer: Vilket parti skulle Du rösta på om det var val till Riksdagen idag?

8 kommentarer:

Sofe sa...

Vilket parti skulle du rösta på?

Gustav sa...

Jag vill inte påverka omröstningen genom att nu svara på den frågan. Du är däremot skyldig att redogöra för och motivera din röst. :)

Daniel sa...

Lite otäckt är det att Sd får så många röster. De hör till samma familj av ohyra som de röda lössen och bör bekämpas med lusmedel...

Den moderata liberalen

Sofe sa...

Jag säger om du säger först. Kanske. Du kan viska så är det ingen som blir påverkad. :)

Gustav sa...

daniel: Jag gillar inte när man kallar andra människor för ohyra och löss, vare sig det gäller människor på den politiska höger- eller vänsterkanten. Ohyra och löss gör man sig av med, man utrotar dom, och att då använda denna beteckning om sina medmänniskor ligger inte i linje med liberala grundvärden.

sofe: Om det ändå fanns en teknisk lösning som möjliggjorde den privata kommunikation du eftersträvar. Vad håller utvecklingsavdelningen på Microsoft på med egentligen? ;)

Sofe sa...

Jag tror att de kanske kommer att komma på något vilken dag som helst nu. :)

Daniel sa...

Gustav, jag försökte bara vara lite ironisk genom ordvalen och motsägelserna som du riktigt noterade. Tyvärr brukar jag inte alltid lyckas få fram att det är just ironi och min sambo kallar mig för världens sämsta när det gäller ironi. ;-)

Därför hoppar över att försöka förklara hur jag tänkte för det blir säkert bara fel då också...

Gustav sa...

daniel: Jag vet inte om jag blev klokare av denna kommentar! :)