lördag 22 november 2008

Mina varor

Lambi, Toalettpapper
Heinz ,Chilisås
Sun Maid, Russin
Findus, Kökets utvalda färdigmat
Felix, Frysta köttbullar
Bob, Lättsockrad äppelmos
Yoplait, Yoghurt
Pringles, Chips

Icas "Mina varor" framställer mig denna månad som kanske inte riktigt vuxen.

4 kommentarer:

Robert - 2k sa...

Toalettpapper och chilisås? Helgen är räddad! :D

Gustav sa...

Robert: Du har missförstått saken. ICA har beviljat mig rabatt på toalettpapper och Chilisås, bl a. Återstår alltså att handla innan helgen kan betraktas som räddad. :)

Sofe sa...

Äppelmos! Det har jag inte ätit sen jag gick på dagis. Kanske är det dags att börja igen.

Mina varor var lite av en överraskning denna gång eftersom jag aldrig har köpt två av varorna jag har rabatt på; ARLA kall sås feta&oliv och ICA chokladkaka 200g. Kanske har de ett stort lager med kort datum som de försöker kränga bort på det här sättet?

Du borde förresten satsa på kaffe så att du kan hålla dig vaken lite längre om kvällarna. :)

Gustav sa...

sofe:

Jag köpte äppelmos en gång i somras då jag försökte börja äta havregrynsgröt varje morgon. Försöket varade inte särskilt länge.

Jag tror snarare att det är så att de försöker kränga på dig överblivna varor eftersom du känner dig skyldig att handla allt ICA föreslår nu när de ändå har gjort sig besväret?

Jag har ovanan att dricka väldigt mycket precis innan jag går och lägger mig. Det är därför inte ovanligt att jag vaknar vid tolvtiden (om jag lagt mig vid nio ungefär) eller fyratiden om jag lagt mig lite senare. Detta är besvärligt nog. Om jag börjar dricka kaffe också lär jag inte få sova överhuvudtaget. Att du dricker kaffe på kvällarna verkar ju också lite knepigt med tanke på att du har svårt att somna. Hur tänker du där egentligen? :)