lördag 8 november 2008

Frågestund

Läsare hör ibland av sig med frågor.

Hej Gustav!

Hur kommer det sig att de politiska stollarna är kraftigt överrepresenterade bland ekonomibloggarna? Tack för en utmärkt blogg som jag följer dagligen. Du är min idol och mitt föredöme.

Kram Kajsa

Hej Kajsa!

Det är precis som du skriver så att många ekonomibloggare är politiska stollar. Bloggare är överhuvudtaget ganska stolliga. Det som särskiljer många ekonomibloggars stolligheter från de stolligheter t ex socialistiska eller nationella bloggare representerar är att ekonomibloggarna ofta är nyliberala stollar alternativt okunniga stollar som bara tycker.

/Gustav

Varför skriver du inte längre om MLM och då i synnerhet om Hur vi kan bli rika tillsammans?

/Patrik

MLM-personer säger alltid att man skall kapa banden med negativa personer som bara suger kraft och inte gillar dina affärsidéer. MLM-personer suger kraft ur mig på samma sätt som Wraith suger livskraften ur en viril Stargate-officer. Jag försöker därför avstå från sådana skriverier. En kort uppdatering om hur det står till på MLM-bloggen "Hur vi kan bli rika tillsammans" kan ändå vara på sin plats. Madwax har tidigare förespråkat pyramidspelet Bridge, satsat 200 000 kr i MLM-relaterat och konkursat lägenhetsprojekt i Turkiet, åkt till Afrika för att kolla upp sin trädplantering i Kenya (som drivs av minst sagt tvivelaktiga norrmän) och har nu även "investerat" i Sydamerikansk skattjakt. Skattjakten överraskade även mig!

/Gustav

Har du några bra aktietips?

Milla

Hej Milla!

Om du har läst mina månatliga sammanfattningar av sparkapitalets utveckling borde du ha insett att jag inte är rätt person att fråga om aktieplaceringar.

/Gustav

Hej!

Du är verkligen både rolig och smart. Jag känner att jag skulle vilja veta mer om dig som person. Dina skarpsinniga politiska kommentarer och dina ekonomiska analyser fängslar alltid, men jag vill veta mer om dig, vilken film såg du t ex senast?

Hälsningar

Malin

Du är inte ensam om det Malin. Självklart skall du få svar på din fråga om vilken film jag såg senast. Jag laddade ner Mamma Mia och senaste Arkiv X-filmen igår. Först såg jag Mamma Mia, sen såg jag Arkiv X, sen såg jag Mamma Mia en gång till samtidigt som jag diskade och dansade.

Ha det bra! Gustav

Detta var bara några av alla frågor som väller in till bloggen. Jag återkommer eventuellt med ytterligare frågor och svar inom kort.

9 kommentarer:

Sofe sa...

Min fråga: Kan du tänka dig att diska min disk om jag samtidigt sjunger ABBA sånger för dig? Givetvis ska du dansa samtidigt.

Gustav sa...

Ja.

fröken b sa...

GET A ROOM

Gustav sa...

Aaah, Miss b har tittat in. Har du inte fullt upp med grannen? :)

Anonym sa...

Vilket innehåll du har på din blogg insiktsfulla Gustav. Första gången jag var inne här. Jo,, jag förstår att du tycker jag har konstiga ideer. Du verkar juh vara en kopia av någon annan.

Förstår nu hur stor skillnad det är på oss..

Och du,, DU suger energi från mig!

\PD

Gustav sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gustav sa...

PD: DU vet väl att denna blogg ställer krav på sina läsare? Man måste vara över 18, intelligent samt snygg för att få läsa här. Huruvida du är snygg eller inte låter jag vara osagt men av döma av det du alldeles nyss vräkte ur dig på en annan blogg drar jag slutsatsen att du inte uppfyller de andra kraven. :)

Jag gillar dock att diskutera och om du någon gång kan prestera en kommentar som inte enbart är fylld av personangrepp är du välkommen åter.

fröken b sa...

haha ush.. nu förstår ja inte va du pratar om... ;)

Gustav sa...

b: Bloggers kommentarsprenumerationsfunktion fyller sitt syfte! Men du kan vara lugn, jag har raderat din raderade kommentar. Den var dock ganska rolig. Vill också ha dig som granne...:)